10 reguli de aur pentru a fi un soț perfect

Data publicării:
Fotografie de la Mikhail Nilov/ Pexels
Fotografie de la Mikhail Nilov/ Pexels

Există soțul perfect? Căsătoria este ca un decatlon. O succesiune de experiențe diferite, conectate între ele, fiecare dintre ele trebuie abordată cu strategii și abilități diferite. În acest articol vom înșirui 10 reguli de aur necesare unui bărbat pentru a fi un soț cu adevărat perfect, pentru a face fericită soția.



Regula numărul 1: Să știi să asculți

Prima dintre cele 10 reguli pentru a fi un soț perfect este să-ți asculți mereu soția. Cel mai bun mod de a-i arăta iubitei tale că vrei să o asculți este să o rogi, în fiecare zi, să-ți povestească despre ziua ei, să-i arăți că ești mereu prezent în viața ei și că vrei să-i cunoști gândurile. Asta înseamnă că îți pasă.

Regula numărul 2: Ajută-ți soția cu treburile casnice

A doua dintre cele 10 reguli pentru a fi un soț perfect este să-ți ajuți soția cu treburi gospodărești obositoare, să faci curățenie, să stai cu copiii și să o ajuți să faci ordine în casă. În felul acesta îi vei demonstra soției tale că nu este singură în angajamentele ei zilnice și că ești mereu disponibilă pentru a ușura sarcina serviciilor casnice.

2. Fotografie... (pexels-gustavo-fring-3867615_97295000.jpg)

Fotografie de la Gustavo Fring/ Pexels

Regula numărul 3:  Mângâie-ți soția când e tristă

A treia dintre cele 10 reguli pentru a fi un soț perfect este să știi să îți consolezi soția atunci când se simte tristă sau descurajată. Se poate întâmpla într-un moment de proastă dispoziție sau de tristețe, iar tu vei fi un soț perfect dacă, în momentele întunecate, știi să rămâi alături de soția ta, transformându-i zilele rele în zile mai senine.

Regula numărul 4: Să-ți faci soția să râdă

A patra dintre cele 10 reguli pentru a fi un soț perfect este să te asiguri că soția ta râde în fiecare zi, făcându-te haios și vesel în ochii ei! O soție care râde des este, fără îndoială, o soție fericită și mulțumită, datorită partenerului ei.

Regula numărul 5: Gătește pentru soția ta

A cincea dintre cele 10 reguli pentru a fi un soț perfect este să improvizezi o rețetă bună atunci când soția ta este deosebit de obosită sau s-a întors foarte târziu de la serviciu. O femeie foarte obosită nu vrea niciodată să gătească: un soț perfect știe când este timpul să gătească pentru soția sa, asigurându-se că poate găsi preparatul gata la masă.

Regula numărul 6: Lasă-ți soția să aleagă filmul pentru seară

A șasea dintre cele 10 reguli pentru a fi un soț perfect este să-ți lași soția să-și aleagă filmul preferat în timpul unei seri speciale pe canapea! Nu mereu, dar din când în când e bine ca soția ta să se bucure de puțină relaxare cu un film exclusiv feminin, iar tu îi poți arăta afecțiunea urmărind cu ea filmele ei preferate, fără să te plângi sau să pară prea plictisit.  

3. Fotografie... (pexels-amina-filkins-5424687_56293500.jpg)

Fotografie de la Amina Filkins/ Pexels

Regula numărul 7: Nu uita să îi faci complimente

A șaptea dintre cele 10 reguli pentru a fi un soț perfect este să-ți complimentezi soția atunci când poartă o rochie nouă pentru o ocazie elegantă sau specială. O femeie vrea să se simtă frumoasă pentru soțul ei, iar complimentele tale o vor mulțumi mereu.  

Regula numărul 8 – Observați schimbările

A opta dintre cele 10 reguli pentru a fi un soț perfect este să observi mereu o nouă tunsoare sau o nouă culoare de păr. Când soția ta vine acasă de la coafor, își dorește să se simtă admirată pentru noul ei aspect pentru a nu se simți nesigură în legătură cu noul look.

Regula numărul 9: Respectați spațiile

A noua dintre cele 10 reguli pentru a fi un soț perfect este să-ți lași soția să aibă spațiu ei în timpul liber, să iese cu prietenii, să meargă la cumpărături, să facă o plimbare cu mama și surorile ei, să-și cultive pasiunile. Nu trebuie să fii prea posesiv.

Regula numărul 10 – Acordați importanță intimității

În cele din urmă, a zecea și ultima dintre cele 10 reguli pentru a fi un soț perfect este să nu neglijezi niciodată dimensiunea intimității. Va trebui să-ți demonstrezi dragostea soției tale făcând-o mereu să se simtă dorită și admirată, cu pasiune și vitalitate. Și nu în ultimul rând, NU uita să îi fii fidel. Un soț perfect își respectă soția, mama copiilor lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel