8 situații în care doar mamele de băieți se vor regăsi

Data publicării:
Fotografie de la Vlada Karpovich/ Pexels
Fotografie de la Vlada Karpovich/ Pexels

„Există părți din inima ta pe care nici măcar nu știi că le ai până când nu simți dragoste pentru un copil.” - Anne Lamotta



O zi obișnuită pentru o mamă de băieți implică o mulțime de bolborosiri de neînțeles, un corp învinețit și plin de zgârieturi, o casă dezordonată și un frigider care se golește mai repede decât îți imaginezi.

A fi o mamă de băieți este ca o plimbare plină de adrenalină într-un parc de distracții, iar ultimul lucru pe care vrei să-l auzi sunt întrebări de genul: „Nu mai faci o fetiță?”

În acest articol le invităm nu doar pe mamele de băieți, ci și pe cele de fete să descopere care sunt cele opt situații în care doar mamele cu fii pot să se regăsească:

1. ”Compasiunea” celor din jur

Toate acele suspine adânci și triste și fălcile căzute când cei din jur văd o mamă de băieți. Există unele convingeri că creșterea fiilor este mai puțin distractivă decât creșterea fiicelor. O prostie.

2. Tristețe sau ușurare?

2. Uneori se pot simți triste că nu vom merge niciodată la cumpărături de rochii de mireasă, dar, în același timp, se poate simți și un mare sentiment de ușurare

E adevărat, poate să îți lipsească acel moment special cu fiica pe care nu o au, dar pe de altă parte mamele de băieți pot simți  ușurare că nu vor trebui să treacă prin toate astea. Dacă viitoarea noră îmi permite să o însoțesc să-și ridic rochia de mireasă, vă promit că o voi sprijini 100% în alegerea ei.

3. Deprinderi mai complexe

Mamele de băieți își vor învăța fiii cum să schimbe o anvelopă la o mașină sau să repare o conductă de chiuvetă, dar în același timp îi vor învăța și cum să pregătească o masă decentă, să spele rufele în mașina de spălat sau să facă baie copilului.  Îi vor pregăti să fie parteneri de calitate în viitoarea lor viață de familie.

4. Un kilogram de carne de vită poate fi transformat într-un preparat gourmet în 15 minute

Adolescenții înfometați se asigură că mâncarea lor se epuizează rapid, foarte repede. Așa că înveți foarte repede cum să prepari porții foarte mari. Nimeni nu are abilitățile de a pregăti fast-food ca mamele băieților.

5. Parfumuri, loțiuni și alte lucruri feminine sunt în siguranță

Din fericire, din moment ce nu au o fiică, mamele de băieți nu vor fi nevoite niciodată să întrebe cine i-a folosit parfumul, trusa de machiaj sau untul de corp.

1. Fotografie... (pexels-ivan-samkov-4624879_76378700.jpg)

Fotografie de la Ivan Samkov/ Pexels

6. Eterna întrebare: Cum ar fi dacă...

Cu siguranță toate mamele de băieți s-au întrebat măcar o dată în viață cum ar fi fost dacă ar fi avut fete. Este complet firesc și toți avem astfel de gânduri.

7. Bărbatul pe care îl vor crește

La un moment dat mamele de băieți vor fi în marea așteptare: Ajutooor! Viitoarea lui soție să vină să îl ia pentru că noi suntem foarte, foarte, foarte obosite. Vă rog să îl luați și nu... nu îl poți returna. Ne vedem când sosesc nepoții!

8. Fără drame

Oamenii le spun adesea mamelor de băieți că sunt norocoase pentru că „băieții nu sunt dramatici”, ceea ce nu este deloc adevărat. Dar lucrul bun despre drama masculină este că este mai ușor de atenuat. Copiii vor renunța la toate argumentele și comentariile de îndată ce le arătați o farfurie cu mâncare sau telecomandă. Da, poate suna prea simplu, dar este adevărat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Comportamente si Emotii





pixel