A fost activat Planul Roșu: Nouă minori transportaţi la spital. 147 de copii ar fi la cazaţi la acea unitatea turistică

Data publicării:
Fotografie de la Pavel Danilyuk/ Pexels
Fotografie de la Pavel Danilyuk/ Pexels

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a activat Planul Roşu de intervenţie, după ce, printr-un apel la 112, s-a solicitat intervenţia ISU la un hotel din Păltiniş, unde mai mulţi minori acuză stări de rău şi simptome de enterocolită.



Nouă copii sunt transportaţi la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, iar alţi trei acuză stări de rău şi se află în evaluare medicală, după ce ISU a fost alertat, vineri seară, prin apel la 112, că la un hotel din Păltiniş mai mulţi minori au simptome de enterocolită, transmite Agerpres.


ORA 22.43 Sibiu: Mai mulţi minori acuză stări de rău, la un hotel din Păltiniş; Planul Roşu, activat

Potrivit ISU Sibiu, 147 de copii ar fi la cazaţi la unitatea turistică. Aceştia sunt evaluaţi de către echipajele medicale alocate la caz.

Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 22,30, iar la faţa locului intervin: o autospecială pentru transport victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă, un microbuz şi trei ambulanţe aparţinând serviciului judeţean de ambulanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel