Acest nume rar, potrivit pentru o fetiță entuziastă, generoasă și cu o minte practică, va mulțumi părinții care caută originalitate

Data publicării:
„Cea care aduce fericire” sau „cea care este binecuvântată”. Semnificația acestui nume de fetiță / FOTO: freepik.com @liudmila.fadzeyeva
„Cea care aduce fericire” sau „cea care este binecuvântată”. Semnificația acestui nume de fetiță / FOTO: freepik.com @liudmila.fadzeyeva

Acest prenume feminin începe cu litera S.



Acest prenume este extrem de rar, fiind dat la mai puțin de 100 de fetițe, în timp ce Servane este purtat de aproximativ 3.300 de copii.

Este vorba despre prenumele Sevane, care este sărbătorit în alte țări pe 6 august, și a cărui variantă masculină este Sévan.

Citește și Noul nume de fată popular în Spania și sună frumos în orice limbă

Care este personalitatea lui Sevane?

Sevane este o fetiță cu o minte practică, care știe să se adapteze foarte bine. Îi place să comunice cu ceilalți și are două mari calități: este foarte generoasă și mereu entuziastă, ceea ce este un mare avantaj într-o familie!

Pentru bărbați, Sevan este un prenume cunoscut în Franța abia din secolul al XX-lea. La fel ca Sevane, Sevan este sociabil și se adaptează cu ușurință la toate situațiile. De asemenea, este un copil muncitor și curajos, care face tot posibilul pentru a-și atinge obiectivele.

Vezi și Cum să alegi numele perfect pentru copilul tău, conform experților în lingvistică cognitivă

Puține vedete

Pentru femei, nu există o personalitate cunoscută cu numele Sevane.

În schimb, pentru bărbați, îl putem menționa pe Sevan Malakian, fost elev al Star Academy 7 și rapper.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel