ACESTA este cel mai bun serial din toate timpurile

Data publicării:
ACESTA este cel mai bun serial din toate timpurile / FOTO: freepik.com@andranik.h90
ACESTA este cel mai bun serial din toate timpurile / FOTO: freepik.com@andranik.h90

„Clanul Soprano” este un serial de mare succes și a înregistrat cele mai mari încasări din istoria televiziunii prin cablu. Seria a câștigat numeroase premii, inclusiv 21 de premii Emmy și cinci Globuri de Aur. 



Povestea îl urmărește pe Tony Soprano, un șef mafiot care încearcă să echilibreze viața personală cu cea profesională, în fruntea familiei Soprano.

Lansat cu un mare succes încă de la primele episoade, „The Sopranos” este considerat de publicația Rolling Stone cel mai bun serial din toate timpurile. Serialul, creat de David Chase, combină drama, umorul, romantismul, trădarea și comedia neagră, fiind apreciat de numeroși cinefili chiar și în prezent.

Steve Schirripa, care a jucat rolul simpaticului gangster Bobby „Bacala” Baccalierri, își amintește de o conversație cu regretatul James Gandolfini, interpretul complexului protagonist Tony Soprano, potrivit Click.ro.

Gandolfini credea că serialul nu va avea succes și că „The Sopranos” nu va depăși stadiul unui episod pilot. De la încheierea serialului în 2011 și moartea prematură a lui Gandolfini în 2013, au fost făcute eforturi pentru a menține vie moștenirea acestui serial iconic.

„The Sopranos” a devenit un adevărat fenomen cultural, iar fanii au creat podcasturi și conturi pe rețelele sociale dedicate discuțiilor și promovării momentelor memorabile din cele șase sezoane ale serialului. În special în timpul pandemiei, popularitatea serialului a crescut, captivând un nou val de telespectatori. „The Sopranos” cuprinde 86 de episoade și este considerat de mulți drept cel mai bun serial din toate timpurile.

Iată o listă de filme romantice pe care trebuie să le vezi!

1. "Casablanca" (1942)

Casablanca este unul dintre cele mai populare filme americane, apreciat în toată lumea. Acesta spune povestea a doi oameni misterioși, ce se reîntâlnesc în Casablanca (oraș din Maroc) și flacăra iubirii lor se reaprinde. De ce au fost despărțiți? Care sunt secretele pe care cei doi le-au ascuns unul față de celălalt? Toate aceste detalii se pot afla văzând filmul.

2. 2. "Gone with the Wind" (1939)

O epoppee romantică plasată pe fundalul Războiului Civil American, "Gone with the Wind" ne prezintă povestea complicată dintre Scarlett O'Hara (Vivien Leigh) și Rhett Butler (Clark Gable). Filmul este o capodoperă a cinematografiei clasice și rămâne un etalon al filmelor de dragoste.

3. "The Notebook" (2004)

Bazat pe romanul omonim de Nicholas Sparks, "The Notebook" a devenit rapid un clasic modern. Povestea de dragoste dintre Noah (Ryan Gosling) și Allie (Rachel McAdams) este emoționantă și profundă, capturând complexitatea și frumusețea iubirii adevărate.

4. "Titanic" (1997)

Regizat de James Cameron, "Titanic" este mai mult decât o poveste de dragoste – este o legendă. Jack (Leonardo DiCaprio) și Rose (Kate Winslet) trăiesc o poveste de iubire tragică la bordul navei Titanic, iar filmul a cucerit inimile publicului din întreaga lume.

5. "Pride and Prejudice" (2005)

Această adaptare a romanului clasic de Jane Austen reușește să capteze farmecul și spiritul cărții. Keira Knightley și Matthew Macfadyen interpretează rolurile lui Elizabeth Bennet și Mr. Darcy, oferind o chimie irezistibilă și o poveste de dragoste memorabilă.

6. "Romeo + Juliet" (1996)

Baz Luhrmann aduce o abordare modernă și vibrantă a celebrei piese de Shakespeare. Leonardo DiCaprio și Claire Danes aduc la viață iubirea tragică dintre Romeo și Juliet, într-un film plin de culoare, energie și pasiune.

7. "La La Land" (2016)

Un omagiu adus muzicalurilor clasice de la Hollywood, "La La Land" este povestea de dragoste dintre un pianist de jazz (Ryan Gosling) și o actriță aspirantă (Emma Stone). Filmul este o combinație de muzică, dans și romantism, capturând magia și melancolia iubirii.

8. "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (2004)

Un film unic și inovator, "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" explorează complexitatea iubirii și a memoriei. Jim Carrey și Kate Winslet interpretează rolurile principale într-o poveste emoționantă și profundă despre regrete și a doua șansă.

9. "Before Sunrise" (1995)

Prima parte a trilogiei regizate de Richard Linklater, "Before Sunrise" este o poveste simplă și frumoasă despre doi tineri (Ethan Hawke și Julie Delpy) care se întâlnesc întâmplător în tren și petrec o noapte împreună în Viena. Dialogurile naturale și chimia dintre actori fac din acest film o bijuterie cinematografică.

10. "Amélie" (2001)

Un film francez fermecător, "Amélie" ne introduce în lumea vibrantă și plină de imaginație a unei tinere (Audrey Tautou) care decide să îmbunătățească viețile celor din jur. Este o poveste plină de căldură, umor și romantism, care a cucerit inimile spectatorilor din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Divertisment




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel