Aceste combinații astrologice de cupluri au cei mai frumoși copii: Cel mai controversat cuplu, Gemeni + Săgetător

Data publicării:
Fotografie de la Anastasiya Gepp/Pexels
Fotografie de la Anastasiya Gepp/Pexels

Toți copiii sunt frumoși, dar anumite combinații astrologice de cupluri au copiii cu adevărat minunați.



Aspectul și caracterul copiilor sunt influențate în principal de aspectul nostru, de modul în care îi creștem (indirect și direct), dar în același timp copiii ar trebui să fie influențați și de „ADN-ul astrologic” al părinților. Prin urmare, compatibilitatea ta astrologică are foarte mult de-a face cu ceea ce vor fi copiii tăi. Și ce semne, potrivit astrologilor, ar trebui să aibă cei mai frumoși copii?

Berbec + Balanță

Berbecul și Balanța sunt practic un cuplu grozav. Se completează și se echilibrează reciproc, așa că acest lucru se va vedea și în copiii pe care îi au. Copiii lor sunt energici, dar nu până la punctul de a epuiza părintele. Copiii Berbec și Balanță sunt în mod inerent drăguți, nu numai în exterior, ci și în comportamentul lor.

Taur + Rac

Copiii acestui cuplu sunt super drăguți. Taurul este condus de Venus, Racul este condus de Lună. Prin urmare, copiii lor vor fi frumoși ca aspect și, de asemenea, frumoși la suflet. Taurul și Racul sunt, de asemenea, o echipă de părinți de vis. Racii sunt oameni de familie, în timp ce Taurii sunt răbdători și cu picioarele pe pământ. Fiecare copil al acestui cuplu este foarte fericit, dar și răbdător, ceea ce este o raritate în zilele noastre.

2. Fotografie... (pexels-ketut-subiyanto-4246232_78393500.jpg)

Fotografie de la Ketut Subianto/Pexels

Gemeni + Săgetător

Aceste semne sunt dovada că oameni asemănători sunt împreună, iar copiii lor frumoși sunt rezultatul. În caz contrar, există o șansă destul de mică ca aceste semne să se stabilească în sensul tradițional al familiei, așa că și copiii Săgetător și Gemeni sunt de asemenea o raritate notabilă. Sunt cinstiți și foarte înțelepți pentru vârsta lor, calmi, le place să râdă și să se distreze, iar sufletele ”bătrâne” ale părinților strălucesc prin ei în momentele dificile.

Leu + Vărsător

Relația Leu-Varsător este unică prin faptul că are potențialul de a fi periculoasă. Vărsătorul, zodia de aer, se hrănește cu Leu, zodia de foc, dar niciodată atât de mult încât să „ardă”. În schimb, relația lor se manifestă în cel mai bun mod posibil la copiii lor. Sunt foarte sociabili și vor fi într-un mod frumos mereu de partea ta. Copiii Leului și Vărsătorul sunt foarte sociabili.

Fecioară + Pești

Ambele semne au profunzime emoțională. Pot părea un cuplu intimidant, dar copiii lor nu aduc zilei decât drăgălășenie. De altfel, sunt timizi, dar nu într-un mod rău. Copiii lor par mai maturi decât alții de aceeași vârstă. Unii le numesc „suflete bătrâne”, dar asta nu înseamnă că nu sunt drăguți. Copii ăștia sunt doar foarte perspicace și, sincer, sunt ca o gură de aer proaspăt.

Scorpion + Capricorn

Acest cuplu este controversat pentru mulți... dar au copii care sunt incredibil de drăguți. Adică, sunt un echilibru excelent al ambilor părinți, dar pot fi mai energici uneori. Capricornii au multă energie, ca Scorpionii, dar direcționează această energie în moduri diferite. Copiii lor sunt o combinație perfectă a ambelor. Sunt și cele mai atractive, dar asta nu înseamnă că le lipsește caracterul.

DISCLAIMER: Este important să menționăm că, atunci când vorbim despre zodii, ne referim la energiile pe care acestea le aduc în viața noastră, nu la persoane individuale. Fiecare zodie aduce cu sine un set de caracteristici distincte, dar asta nu înseamnă că toate persoanele născute sub aceeași zodie se vor comporta identic. Dorim să subliniem că scopul nostru este să aducem o notă de distracție și deschidere către astrologie, fără a judeca sau critica pe cineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Horoscop





DC Media Group Audience
pixel