Antrenorul de genii, printre cei 100 de lideri din educație la nivel internațional, ar fi ademenit copiii cu bani. Mentorul a mii de tineri, prins în flagrant într-un apartament din București

Data publicării:
Antrenorul de genii, printre cei 100 de lideri din educație la nivel internațional, ar fi ademenit copiii cu bani. Mentorul a mii de tineri, prins în flagrant într-un apartament din București / FOTO: captură Observator
Antrenorul de genii, printre cei 100 de lideri din educație la nivel internațional, ar fi ademenit copiii cu bani. Mentorul a mii de tineri, prins în flagrant într-un apartament din București / FOTO: captură Observator

Antrenor de genii, arestat pentru comportament inadecvat. Lajos Kristof, un cunoscut mentor pentru mii de copii, a fost prins în flagrant delict într-un apartament din București.



Ofițerii de la Operațiuni Speciale l-au monitorizat constant după plângerea părinților unei victime.

Kristof, de 39 de ani, și-ar fi întâlnit victima într-un centru social și ar fi ademenit-o cu bani și cadouri, îndepărtând-o de familie.

Anchetatorii suspectează că ar fi avut comportamente similare și cu alți adolescenți.

„E o boală psihică, e un comportament sexual deviant aici”, declară Liviu Chesnoiu, psiholog, potrivit Observator.

Lajos Kristof, inclus printre cei 100 de lideri internaționali în educație

Tatăl băiatului a simțit ceva suspect și a făcut o plângere la poliție.

Ofițerii de la Direcția de Operațiuni Speciale l-au monitorizat pe Lajos Kristof câteva zile, strângând suficiente dovezi.

„Un copil te simte când ești fericit el trebuie să simtă că eşti în cercul de încredere şi nu va fi trădat. Suntem o comunitate altfel, o comunitate a copiilor fericiţi, în care parteneriatul este egal”, spunea Kristof, cunoscut ca antrenorul de genii, conform sursei citate.

„Îl cunosc de cel puțin 2-3 ani, nu-mi vine să cred ce a făcut”, a declarat Iulian Cristache de la Federația Părinților.

Până acum, Kristof era văzut ca un model inspirațional, un orfan care și-a găsit salvarea în educație sub îndrumarea profesorului Florian Colceag.

Lajos Kristof, inclus printre cei 100 de lideri internaționali în educație, a absolvit Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene, a urmat un master în psihologie clinică și formări în educația copiilor supradotați și psihodramă. A fondat o școală de mentorat și o asociație pentru copii talentați, aspirând la Premiul Nobel în Educație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel