Caracteristicile și personalitățile copiilor născuți în luna octombrie: Perfecționiști, diplomați, indeciși, iar cel mai mare dușman este haosul!

Data publicării:
Caracteristicile și personalitățile copiilor născuți în luna octombrie: Perfecționiști, diplomați, indeciși, iar cel mai mare dușman este haosul! / FOTO: freepik.com @user23443555
Caracteristicile și personalitățile copiilor născuți în luna octombrie: Perfecționiști, diplomați, indeciși, iar cel mai mare dușman este haosul! / FOTO: freepik.com @user23443555

Pare incredibil că luna în care ne naștem ne poate influența felul de a fi, dar adevărul este că acest lucru este posibil. 



Vremea, mișcarea planetelor, lumina soarelui pe care o primim în timpul sarcinii și evenimentele care caracterizează fiecare lună ne pot afecta personalitatea, sănătatea și, într-un anumit fel, pot influența viitorul și viața noastră.

Dacă bebelușul tău va veni pe lume în luna octombrie sau dacă al tău copil s-a născut deja în această lună, pregătește-te să descoperi câteva trăsături comune.

Citește și Copiii născuți în luna septembrie: Caracteristici, personalitate și curiozități

Trăsături pozitive ale bebelușilor născuți în octombrie

Cei născuți în luna octombrie împărtășesc multe trăsături de personalitate care îi fac unici. Carismatici, romantici și cu o inteligență emoțională ridicată, aceștia au toate calitățile necesare pentru a transforma viața într-un adevărat paradis pământesc. Copiii care vin pe lume odată cu începutul toamnei sunt deosebit de buni pentru conviețuire.

Mai jos îți dezvăluim câteva dintre trăsăturile pe care le vei descoperi la micuțul tău, preluate de la guiainfantil.com. Vei fi surprins!

SURSA FOTO: freepik.com @sergeysushitskyi

Vor căuta și vor dori să fie în armonie

Cel mai mare dușman al unui copil născut în octombrie este haosul. Aceștia sunt extrem de sensibili la schimbările emoționale și suferă foarte mult dacă apare discordie în viața lor.

Datorită naturii lor prietenoase, vor evita conflictele și vor deveni un sprijin valoros pentru cei mai instabili oameni.

Vor fi foarte stabili și echilibrați

Personalitatea lor îi face oameni fără mari suișuri și coborâșuri, oferind astfel siguranță deplină prietenilor și familiei. Într-o lume din ce în ce mai stresantă, acești copii vor fi adevărate faruri de pace.

Totuși, încearcă să nu le transformi viața într-un calvar, altfel se vor distanța definitiv.

Vor fi iubitori de artă

Artele îi atrag ca un magnet. Se vor bucura întotdeauna de o melodie frumoasă, de o pictură clasică sau de o expoziție modernă. Nu ezita să le încurajezi creativitatea.

Vor fi diplomați

Fugind de haos, acești copii sunt binecuvântați cu o natură diplomatică, devenind adevărați promotori ai păcii. Vor face tot posibilul să aplaneze conflictele și, datorită firei lor prietenoase, vor reuși să-și folosească înțelepciunea fără a ofensa pe nimeni.

Vor iubi provocările

Deși iubesc stabilitatea, copiii născuți în octombrie nu se tem să caute provocări care să le dovedească valoarea. De la scopuri profesionale până la rezolvarea conflictelor pe care toți ceilalți le consideră pierdute, acești copii sunt mereu în căutarea autodepășirii.

Expresia „nu ești capabil de...” va fi cel mai mare stimulent pentru ca un copil născut în octombrie să își demonstreze abilitățile și să evolueze. Sunt orientați spre realizări mari.

Vor fi cinstiți și corecți

Acești micuți vor pune dreptatea mai presus de orice altă opțiune. Chiar dacă uneori trebuie să accepte condiții care le sunt defavorabile, dacă simt că este pentru binele comun sau că are sens logic, vor face compromisuri.

Carisma lor te va face să cedezi rapid în negocieri.

Vor fi buni filosofi și profesori

Datorită iubirii lor pentru cultură și naturii lor carismatice, acești copii vor fi transmițători excelenți ai înțelepciunii pe care o prețuiesc. Vor avea o răbdare mare, ceea ce îi va transforma în profesori excepționali.

Vezi și Caracteristicile copiilor născuți în luna august

Cealaltă parte a copiilor născuți în octombrie

Este evident că bebelușii născuți în octombrie sunt oameni minunați, cu trăsături foarte pozitive, dar au și câteva caracteristici pe care este important să le cunoști pentru a lucra eficient cu ei. Iată câteva dintre acestea!

SURSA FOTO: freepik.com @alexkich

Vor fi foarte indeciși

Datorită aversiunii lor față de haos, tind să aibă dificultăți în luarea deciziilor. Le ia mult timp să gândească, dar, odată ce li se oferă suficient timp pentru a face o alegere, poți fi sigur că decizia lor va fi cea mai bună.

Vor avea anumite vulnerabilități în ceea ce privește sănătatea

Dacă micuțul este băiat, punctele lui slabe vor include tiroida, osteoporoza și migrenele; dacă este fetiță, trebuie să fii atent la hipercolesterolemie, osteoporoză și anemie. Este important să fim atenți la semnele acestor afecțiuni pentru a interveni rapid și a găsi soluțiile necesare.

Vor fi perfecționiști

Deși perfecționismul poate fi valoros în anumite contexte, copiii născuți în octombrie duc acest lucru la extrem, uneori iritându-i pe cei din jur – prieteni, colegi, familie.

Vor păstra totul pentru ei

În ciuda multor calități, acești copii pot fi foarte rezervați. Vor ține multe lucruri pentru ei și va fi dificil să afli ce îi deranjează. Doar câțiva privilegiați vor avea acces la secretele inimii lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Adolescenti




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

pixel