Cât costă să hrănești șase copii? Un tată a postat bonul de la supermarket, iar internauții au fost scandalizați de sumă

Data publicării:
Cât costă să hrănești șase copii? Un tată a postat bonul de la supermarket, iar internauții au fost scandalizați de sumă / FOTO: freepik.com @EyeEm
Cât costă să hrănești șase copii? Un tată a postat bonul de la supermarket, iar internauții au fost scandalizați de sumă / FOTO: freepik.com @EyeEm

Este american și tată a șase copii. Pentru el, nimic nu este mai important decât să aibă un frigider bine aprovizionat. 



În urmă cu câteva zile, a postat pe rețeaua de socializare X chitanța de la Trader Joe's, un supermarket de top din Statele Unite, după ce a făcut cumpărături pentru a-și hrăni copiii.

Totalul a fost de 444 de dolari (peste 2.000 lei).

Din comentarii reiese că utilizatorii X au fost șocați nu doar de sumă, ci și de modul amuzant în care face cumpărături.

O notă de aproximativ 8.000 lei pe lună doar pentru mâncare

Să remarcăm mai întâi că, peste Atlantic, cumpărăturile la Trader Joe's nu sunt la fel ca într-un supermarket mare.

Deși prețurile sunt adesea scăzute pentru articole precum fructe, legume și cereale, Trader Joe's este specializat în produse ecologice și oferă multe feluri de mâncare pregătite, care pot fi destul de scumpe.

Chitanța tatălui a fost postată pe X de @PicturesFoIder cu legenda „Cât costă să hrănești 6 copii?”.

În videoclip, părintele explică că acest coș plin corespunde unei săptămâni și jumătate de cumpărături, ceea ce înseamnă că factura lui lunară s-ar ridica la puțin peste 1.600 de euro (aproximativ 8.000 lei).

Mesajul a fost vizualizat de peste 17,5 milioane de ori, iar utilizatorii X, foarte atenți, au remarcat că nu este cel mai bun la făcut cumpărături.

Utilizatorii de internet subliniază calitatea cumpărăturilor sale

Unul dintre ei a observat, de exemplu, că tatăl a cumpărat o mulțime de preparate.

„Trader Joe's este ieftin, dar această persoană nu a cumpărat nimic pentru a găti. Există doar produse preparate, care sunt întotdeauna mai scumpe. Cumpără ingrediente și gătește”, insistă el.

Altcineva a subliniat că tatăl a ales articole scumpe. „S-a dus la Trader Joe's, asta e prima greșeală. În al doilea rând, aproape jumătate dintre produsele de pe listă sunt organice, ceea ce este un lux. Există și lucruri precum Gnocchi Alla Sorrentina sau gel de duș cu nuci de Brazilia! Dacă vrea să se plângă de prețuri, ar trebui măcar să dea dovadă de disciplină la cumpărături”, a conchis un utilizator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel