Ce NU ar dori profesorii să mai audă la începutul anului școlar: Mai multe cadre didactice enumeră afirmațiile de care s-au săturat

Data publicării:
Ce NU ar dori profesorii să mai audă la începutul anului școlar: Mai multe cadre didactice enumeră afirmațiile de care s-au săturat / FOTO: freepik.com @undrey
Ce NU ar dori profesorii să mai audă la începutul anului școlar: Mai multe cadre didactice enumeră afirmațiile de care s-au săturat / FOTO: freepik.com @undrey

În fiecare an, profesorii se confruntă cu expresii goale sau sfaturi de care ar dori să se lipsească...



Începutul anului școlar se apropie cu pași repezi. În câteva zile, elevii se vor întoarce la cursuri și își vor cunoaște noii profesori. Acești profesori, la rândul lor, vor începe un nou an școlar în care vor trebui să facă față multor afirmații pe care și-ar dori să nu le mai audă niciodată.

Într-un articol din HuffPost, mai mulți profesori americani enumeră afirmațiile pe care obișnuiesc să le audă și de care i-au săturat.

Printre aceste expresii se numără în special formule goale, precum „profesorii merită o mărire de salariu, dar nimeni nu face nimic în acest sens” sau „profesorii nu o fac pentru bani”.

„Toți profesorii ar trebui să primească cel puțin un salariu decent și beneficii. Suntem acolo pentru rezultat, dar merităm și un venit corespunzător”, spune Jess Parish, un profesor din Alabama, care nu mai suportă această afirmație.

„O faci pentru că iubești copiii” sau „mulțumesc pentru flexibilitate” sunt alte exemple de expresii goale de care profesorii ar prefera să nu mai audă.

Citește și Un studiu Harvard arată pericolele înscrierii copilului mai devreme la școală: „NU elevii sunt cei care eșuează, ci instituțiile în care îi plasăm prea devreme!”

Sfaturi inutile

SURSA FOTO: freepik.com @stockking

Printre afirmațiile pe care profesorii le aud în mod constant se numără și sfaturi precum „construiește relații cu elevii tăi și nu vei avea probleme”, „relația cu elevii tăi ajută la disciplină” sau „relațiile sunt foarte importante”.

„Ziua mea se reduce la mai puțin de două minute pe elev în care încerc să aplic aceste sfaturi”, răspunde Chelsea Alsberg, o profesoară din Illinois.

Alte exemple de sfaturi inutile pe care profesorii le-ar putea evita includ: „amintește-ți să ai grijă de tine”, „ai încercat un plan de comportament?”, „copiii sunt rezistenți” și „adaugă asta în trusa de instrumente a profesorului”.

Ai fost avertizat...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Recomandari si sfaturi




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

pixel