Cea mai frumoasă expresie pe care un bărbat poate să o spună femeii. Oksana Ionașcu: ”Asta îl face pe EL bărbat”

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la Vlada Karpovich/ Pexels
Fotografie de la Vlada Karpovich/ Pexels

Într-o lume agitată și plină de responsabilități, cuplurile trebuie să-și găsească echilibrul și susținerea reciprocă pentru a naviga prin viața de familie. Pentru mamele care jonglează între carieră, îngrijirea copiilor și gestionarea treburilor casnice, cuvintele și gesturile de sprijin din partea soțului lor pot face o diferență enormă. Iată ce ar vrea o mamă să audă de la soțul ei pentru a se simți apreciată, iubită și înțeleasă.



În dinamica unei relații de cuplu, cuvintele au un impact major. Pentru multe femei, ceea ce aud de la soțul lor poate influența profund sentimentul de siguranță, iubire și fericire în relație.

Mamele joacă un rol crucial în familia modernă, gestionând adesea multiple responsabilități legate de creșterea copiilor, îngrijirea căminului și, uneori, menținerea unei cariere. În această context, cuvintele de susținere și apreciere din partea soțului pot face o diferență semnificativă în viața unei mame. 

”Cea mai sexy expresie ever”

În podcast-ul Lala Talks realizat de Laura Coman, invitata Oksana Ionașcu a vorbit întocmai despre aceste lucruri și a punctat, în mod deosebit un aspect extrem de interesant: ce ar vrea să audă o femeie de la un bărbat sau care e cea mai frumoasă expresie pe care un bărbat o poate adresa femeii.

”Cea mai sexy expresie ever pe care un bărbat poate să i-o spună femeii  este: Eu mă ocup, eu o rezolv! Nu există nimic mai frumos, mai erotic, mai elegant, mai înălțător într-o relație femeie - bărbat în care bărbatul își asumă responsabilitate pentru femeie. Și asta îl face pe el bărbat! Pentru că fără asta el trăiește într-un spațiu comod și acolo rar putem vorbi despre iubire.

Ori pentru mine, în 2024, singurul motiv pentru care femeia cu bărbatul ar trebui să intre în uniune este această iubire, iar în iubire noi nu ne alintăm și nu suntem în comoditate. Iubirea este foarte fermă și foarte exigentă și cere să fim noi, acei adevărați, la locurile noastre”, a spus Oksana Ionașcu. 

Fie că vorbim de femeie ca prietenă, soție sau mamă, totul se concentrează pe recunoaștere, susținere și iubire. Există o sumedenie de cuvinte și gesturi care nu doar că îmbogățesc relația de cuplu, dar oferă femeii sentimentul de apreciere și sprijin de care are nevoie pentru a-și îndeplini rolurile multiple cu încredere și bucurie.

2. Fotografie... (pexels-rdne-8208252_04767500.jpg)

Fotografie de la RDNE Stock Project/ Pexels

Alte expresii pe care orice femeie ar vrea să le audă de la partenerul ei

"Te apreciez pentru tot ce faci"

Cuvintele de apreciere sunt extrem de valoroase. Recunoașterea eforturilor zilnice ale femei, fie că este vorba de îngrijirea copiilor, menținerea casei sau gestionarea altor responsabilități, arată că munca ei este observată și prețuită.

"Cum te pot ajuta?"

Oferirea de ajutor voluntar este esențială. Când soțul întreabă cum poate contribui, arată că este dispus să împartă sarcinile și să fie un partener adevărat. Acest lucru poate reduce stresul și poate crea un sentiment de echipă.

 "Ești o mamă minunată"

Validarea rolului ei ca mamă este importantă pentru încrederea și stima de sine. Aceste cuvinte de încurajare îi reamintesc că este apreciată pentru felul în care își crește copiii și gestionează familia.

"Ia-ți o pauză, mă ocup eu"

Oferirea de timp liber și preluarea responsabilităților pentru o perioadă arată că soțul recunoaște nevoia de odihnă și relaxare a partenerei. Acest gest nu doar că reduce povara zilnică, dar îi oferă mamei șansa de a se reîncărca și de a-și reface energia.

"Sunt mândru de tine"

Aprecierea și mândria pentru realizările și eforturile ei, fie ele mari sau mici, sunt esențiale. Aceste cuvinte arată respect și admirație și contribuie la bunăstarea emoțională a partenerei.

 "Te iubesc"

Exprimarea iubirii nu ar trebui să fie rezervată doar pentru ocazii speciale. Cuvintele "Te iubesc" spuse cu sinceritate și frecvent întăresc legătura emoțională și reamintesc acesteia că este prețuită și adorată.

 "Hai să petrecem timp împreună"

Propunerea de a petrece timp de calitate împreună, fie că este vorba de o ieșire, o activitate comună sau pur și simplu de relaxare în doi, arată dorința de conexiune și aprecierea timpului petrecut împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel