Cele mai bune urări și mesaje pentru copii în prima zi de școală. „Este timpul să le arăți tuturor setea ta de cunoaștere”

Data publicării:
Cele mai bune urări și mesaje pentru copii în prima zi de școală. „Este timpul să le arăți tuturor setea ta de cunoaștere” / FOTO: freepik.com@CreativeDesign296
Cele mai bune urări și mesaje pentru copii în prima zi de școală. „Este timpul să le arăți tuturor setea ta de cunoaștere” / FOTO: freepik.com@CreativeDesign296

Ca părinte, îți vei aminti (și vei prețui) prima zi de școală a copilului tău.



Deși este posibil să afișați o față curajoasă pentru copilul tău atunci când îl lăsați la școală, dar în adâncul sufletului veți fi îngrijorat gândindu-vă dacă îi va plăcea la școală sau nu.

Citește și „Întrebările care îi irită cel mai mult pe profesori la ședința cu părinții de la început de an școlar: „Deși par inocente, pot deveni enervante!”

În prima lui zi de școală, micuțul tău nu se va aștepta la nimic, dar evident că va fi trist când îl vei lăsa cu copiii de vârsta lui.

Știi de ce va avea nevoie copilul tău în ziua în care va intra la școală?

Sursa foto: freepik.com@freepik

O îmbrățișare strânsă din partea mamei și a tatălui său și mult noroc și cuvinte de încurajare! Cu cuvintele potrivite de încurajare, puștiul tău va merge la școală fericit!

Așa că vă aducem câteva „urări și mesaje pentru prima zi de școală” care vă vor ajuta să vă trimiteți copilul la școală cu zâmbetul pe buze!

Vezi și „A început noul an școlar 2024-2025! Cu ce schimbări vine pentru elevi”

Dacă copilul tău este puțin mai mare și urmează să intre la școală, poți folosi aceste urări și ca urări și mesaje de întoarcere la școală!

Urări și mesaje pentru prima zi de școală pentru băieți

Sursa foto: freepik.com@fotosparrow

Prima zi de școală poate fi un pic copleșitoare pentru un copil. Iată câteva urări și mesaje pentru băieți care îi vor încuraja pentru prima lor zi de școală:

Viața ta va fi plină de aventuri, dar nimic nu va fi la fel de aventuros ca zilele tale de școală.

Îți doresc toate cele bune în prima ta zi de școală, dragul meu fiu.

Călătoria ta spre excelență este pe cale să înceapă!

Știu că vrei să stai acasă în loc să mergi la școală pentru că ți-e frică. Dar dacă rămâi aici nu vei face decât să ratezi o zi importantă.

Îți promit că te vei distra foarte mult, așa că mult noroc!

Da, îți va fi dor de casa ta - de prima ta școală. Dar ar trebui să dai o șansă acestei noi școli, altfel vei pierde prieteni buni și ocazia de a învăța.

Sursa: freepik.com@mdzuelhossain248

Mergi la școală cu inima fericită, fă-ți prieteni și distrează-te. Toate cele bune!

Școala este primul pas spre succes și sunt foarte fericit să te văd mergând la școală.

Ești pregătit să faci acest pas pregătit pentru acest prim pas mic.

Călătoria ta va fi obositoare și lungă, dar sunt sigur că vei fi acolo ca un rege. Îți urez o zi foarte distractivă și fantastică!

Îți urez o primă zi de școală foarte fericită, fiule! Sunt sigur că vei găsi ceva de sărbătorit în timpul zilelor tale la școală.

Cele mai bune urări pentru prima ta zi!

Școala este cel mai bun loc pentru a exersa gândurile pozitive. Sunt sigură că veți avea un an minunat în față.

Vă doresc cea mai frumoasă primă zi de școală. Să aveți succes în tot ceea ce faceți!

Prin participarea la prima ta zi de școală, intri într-o nouă etapă a vieții tale. Ești unul dintre cei mai inteligenți copii pe care îi cunosc în această lume. Mult succes!

Este timpul, fiule, să le arăți tuturor setea ta de cunoaștere și talentele tale.

Sunt sigur că profesorii tăi vor fi foarte fericiți să te aibă în clasa lor!

Sunt atât de multe lucruri pe care le vei învăța în școala ta.

În afară de cărți, vor exista profesori și prieteni care îți vor modela personalitatea. Orice ai învăța, asigură-te că îl ții minte pentru totdeauna. Sper să ai o primă zi de școală interesantă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel