Copii ajunși la spital, după ce tată a pierdut controlul volanului din cauza oboselii. Care este starea celor mici

Data actualizării: | Data publicării:
Un adolescent de 17 ani şi-a prins braţul într-o presă de balotat. Cazul a ajuns în atenția DGASPC/ FOTO: freepik.com @malshakoval5
EXCLUSIV
Un adolescent de 17 ani şi-a prins braţul într-o presă de balotat. Cazul a ajuns în atenția DGASPC/ FOTO: freepik.com @malshakoval5

Trei copilași au ajuns la spital, după ce tatăl a pierdut controlul volanului din cauza oboselii.



Trei copii au ajuns la spital după ce maşina condusă de tatăl lor a ajuns într-un şanţ. Nefericitul incident s-a petrecut în toiul nopții, în zona orașului Flămânzi din județul Botoșani.

Un bărbat de 41 de ani, care circula cu un autoturism marca Audi pe raza orașului. Acesta, împreună cu cei trei minori, se îndrepta spre casă, la Copălău, venind de la Bucureşti.

Din cauza oboselii, la un moment bărbatul dat a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Cei trei frăţiori, de opt, zece ani și un bebeluș de doar câteva luni, au fost răniți în urma impactului şi au fost transportaţi cu ambulanţele la spital.

„Din fericire, toţi trei au fost stabili. Au suferit contuzii dar fără traumatisme importante”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD, pentru Părinți și Pitici.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

pixel