„Denis, pericol public!” Doi copii au provocat haos la o nuntă: Unul a dat foc la rochia de mireasă, iar altul a stricat dansul mirilor / VIDEO

Data publicării:
„Denis, pericol public!” Doi copii au provocat haos la o nuntă: Unul a dat foc la rochia de mireasă, iar altul a stricat dansul mirilor / FOTO: freepik.com @standret
„Denis, pericol public!” Doi copii au provocat haos la o nuntă: Unul a dat foc la rochia de mireasă, iar altul a stricat dansul mirilor / FOTO: freepik.com @standret

O poveste incredibilă a fost împărtășită pe TikTok de un bărbat invitat la o nuntă, care a povestit cum doi copii au stricat petrecerea. 



Pe TikTok, un utilizator cunoscut sub numele de @nickfromohio a împărtășit ceea ce el a numit „o poveste de groază de nuntă” și i-a îndemnat pe viitorii oaspeți să-și citească invitațiile pentru a verifica cine este invitat cu adevărat.

Recent, el a participat la o nuntă rezervată doar adulților, unde doi copii neinvitați au ruinat evenimentul.

Prezența lor „a cauzat rapid haos” în timpul petrecerii organizate în seara ceremoniei.

Un copil dă foc rochiei miresei, apoi gazonului!

Primul copil s-a repezit spre miri în timpul dansului de deschidere, „furându-le astfel momentul special”.

Deși cuplul a încercat să râdă de această intruziune, conform naratorului, mama miresei „a fost nevoită să ridice copilul și să-l târască de pe podea pentru ca dansul să poată începe din nou”.

Totuși, acesta a fost doar începutul necazurilor.

Al doilea copil a dat foc rochiei miresei. În timp ce încerca să-i ofere artificii de mână, o scânteie a aprins partea de jos a rochiei. Deși focul a fost stins rapid, copilul, panicat, a aruncat artificiile care au incendiat gazonul!

„Acești doi copii, care nu ar fi trebuit să fie la nuntă, au stricat primul dans și rochia miresei. Nu știu multe despre nunți, dar știu că mireasa nu este foarte fericită”, a povestit el.

@nickfromohio Please dont be like this person if ur invited to a wedding. And if you are a bride or groom make sure your guest really understand. #weddingtiktok #weddingdress #weddingday #fypage #weddingplanning #weddings #weddingseason ♬ original sound - RANTS FROM THE SHOWER

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel