Dezinformarea părinților condamnă copiii la suferință! Dr. Simin Aysel Florescu: „Ne gândim la soluții extreme” / VIDEO

Data publicării:
Dezinformarea părinților condamnă copiii la suferință! Dr. Simin Aysel Florescu: „Ne gândim la soluții extreme” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @alexander_safonov
Dezinformarea părinților condamnă copiii la suferință! Dr. Simin Aysel Florescu: „Ne gândim la soluții extreme” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @alexander_safonov

Copiii români sunt condamnați la suferință de proprii părinți: „Ne gândim la soluții extreme”. De ce trebuie să plătească cei mici pentru dezinformarea și iresponsabilitatea părinților. „Lucrurile astea sunt mult prea grave ca să fie lăsate la decizia unor părinți care trăiesc într-o lume paralelă”. Dr. Simin Aysel Florescu avertizează că acest refuz nu reprezintă doar un act de ignoranță, ci o decizie care poate expune copiii la bol grave și imposibil de tratat.



Într-o eră în care accesul la informație este mai ușor ca niciodată, un paradox periculos prinde rădăcini în rândul părinților: refuzul vaccinării copiilor.

Copleșiți de dezinformare și teorii ale conspirației, mulți părinți aleg, în mod inconștient, să întoarcă spatele științei și siguranței medicale.

Refuzul lor nu reprezintă doar o ignoranță bine intenționată de multe ori, ci un risc real. În loc să-și protejeze copiii, îi expune unor pericole imense, unor boli devastatoare care pot lăsa sechele pe viață.

Citește și Panencefalita sclerozantă subacută, boala gravă la care vă supuneți copiii. Dr. Simin Aysel Florescu: E de netratat așa ceva! Apare la 8 - 10 ani de la infecție

Dr. Simin Aysel Florescu: „Părinții ignoră cu desăvârșire subiectul vaccinării copiilor!”

În timp ce un simplu vaccin poate salva vieți, alegerea de a nu-l face devine un gest dramatic, iresponsabil, cu consecințe ireversibile.

„O să vă spun realitatea... părinții ignoră cu desăvârșire subiectul vaccinării copiilor.

Din păcate, mare parte a părinților nici la explicațiilor nostre post-factum, nici la sfatul nostru de a-și vaccina copiii... ei ignoră complet acest subiect. Trece pe lângă ei toată informația noastră.

Mai mult, dacă, copilul supraviețuiește gripei și e bine mersi, e ca un fel de dovadă pentru ei că au avut dreptate, că e mai bine așa și se imunizează natural.

Ceea ce este un lucru irațional, pentru că ajungem la izbucniri epidemice și la cazuri complicate”, a declarat dr. Simin Aysel Florescu, Manager Spitalul Clinic Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș, în cadrul conferinței DC Media Group - „Noul sezon epidemic: cinci amenințări pentru Sănătate. Cum reacționăm?”

CITEȘTE MAI DEPARTE PE DCMEDICAL.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Adolescenti




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

pixel