Diandra, ispita de la Insula Iubirii, apel către cei cu bănăstare financiară: ”Totul a început din dorința de a ajuta copiii cu autism”

Data publicării:
Sursa: Captura ecran TikTok/@diandradoris. DIANDRA DORIS | FASHION
Sursa: Captura ecran TikTok/@diandradoris. DIANDRA DORIS | FASHION

Diandra Moga, este una dintre ispitele de la Insula Iubirii, are 27 de ani și este o tânără pasionată de fashion, care locuiește în Cluj.



"Insula Iubirii" este versiunea românească a show-ului internațional de televiziune "Temptation Island". Emisiunea este un reality show în care mai multe cupluri își testează relația într-un mediu izolat și tentant, fiind separate și locuind în case separate, fiecare partener fiind înconjurat de persoane de sex opus care încearcă să îi ispitească.

Show-ul a fost, de asemenea, criticat pentru exploatarea emoțională a participanților și pentru promovarea unui comportament imoral sau lipsit de etică. Unii critici susțin că emisiunea poate avea un impact negativ asupra percepțiilor despre relații și fidelitate.

În fiecare locație, există un grup de bărbați și femei atrăgători, denumiți "ispite", al căror scop este să seducă partenerii și să testeze loialitatea acestora față de relația lor. Una dintre aceste ispite al noului sezon este Diandra Moga, o tânără dezinvoltă care a creat cele mai multe controverse în cadrul șhow-lui dat fiind faptul că între ea și un concurent căsătorit s-ar fi creat o legătură mai strânsă și intimă din punct de vedere emoțional.

2. Sursa: Cap... (diandra-moga-insula-iubiri_61823200.jpg)

Sursa: Captura ecran YouTube/Insula Iubirii

Spre surprinderea multora și în antiteză cu imaginea promovată de Diandra în cadrul emisiunii, o imagine destul de non-conformistă și rebelă, de curând ispita a postat pe pagina ei de socializare un mesaj emoționat, un apel către cei cu bunăstare financiară:

”Mi-au cerut ajutorul”

”Nu trebuie să mă aveți la inimă, nu trebuie să vă placă de mine, eu pot să supraviețuiesc foarte liniștită și fără treaba asta, în schimb vreau să fac apel la inimile voastre ca să ne mobilizăm să susținem un proiect sau să ajutăm cât de puțin.

Am fost contactată că către un centru de terapie din București. Se numește Therapy With Love și este un centru care ajută copilașii cu dizabilități și cu autism, în mod special.

Este vorba de peste 25 de copii pe care familiile lor trebuie să îi ducă la terapie, iar terapia costă pentru că aceasta implică jocuri, jucării noi pentru a crea noi scenarii de joc care să le stârnească lor creativitatea, să se investească în materiale, deoarece ei fac tot felul de joculețe de tipul art & craft unde se folosesc tot tipul de obiecte precum scobitori, coli A4, pungi cu zip, fluturași, mărgele, etc.

Mi-au cerut ajutorul pentru că ei își doresc în continuare să susțină proiectul acesta și să-i susțină pe copii, să-i ajute să aibă o viață mai bună.

”Mergeți să vedeți despre ce este vorba”

Am înțeles că statul nu ajută și sponsori nu au reușit încă să găsească. Au contactat mai multe persoane publice din online care nu au răspuns la mesaje, așa că m-au rugat să las un mesaj aici care poate fi de impact și care poate să trezească în voi, cumva, dorința de a ajuta într-un fel sau altul.

Ei întâmpină acum un impas pe plan financiar dar acceptă donații de tot felul. Puteți să duceți și jucării, obiecte de care au nevoie ca să creeze joculețele respective”, a afirmat ispita Diandra. 

”Puteți să mergeți până acolo să cunoașteți copiii, să vedeți despre ce este vorba. Am înțeles că își doresc să îi ducă pe copilași și la mare, și la munte ca să îi ajute să exploreze mediul și să se dezvolte cât mai frumos. Părinții nu își permit treaba asta, așa că haideți măcar din punctul acesta de vedere să fim puțin mai umani și să încercăm să ajutăm”, a continuat Diandra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel