EURO 2024. Nicolae Stanciu a marcat în meciul dintre România și Ucraina! Are o soție superbă și doi copii minunați: "E un familist cum puțini se nasc"

Data actualizării: | Data publicării:
EURO 2024. Nicolae Stanciu a marcat în meciul dintre România și Ucraina! Are o soție superbă și doi copii minunați E un familist cum puțini se nasc / FOTO: Stirile Protv
EURO 2024. Nicolae Stanciu a marcat în meciul dintre România și Ucraina! Are o soție superbă și doi copii minunați E un familist cum puțini se nasc / FOTO: Stirile Protv

Lacrimi de fericire la debutul României la EURO 2024, în meciul cu Ucraina. Primul gol a fost marcat de căpitanul echipei naționale, Nicolae Stanciu.



Nicolae Stanciu, cea a deschis scorul la EURO 2024, are o soție și doi copii minunați.

În vârstă de 31 de ani,  căpitanul României la EURO 2024  este un bărbat extrem de norocos, are o soție superbă și doi copii minunați.

Nicolae și Andreea au împreună două fetițe, pe Masha Ecaterina, născută în noiembrie 2020, la Praga, pe vremea când fotbalistul evolua pentru Slavia Praga, și pe Zoe Carolina, născută în iunie 2022, pe când Stanciu era la Wuhan. Cei doi sunt căsătoriți de cinci ani. 

„Stanciu e un om minunat, un familist cum puțini se nasc. Își divinizează familia, soția și copiii. Este un băiat care a avut o relație minunată cu soția lui și înainte. Ei sunt de mulți ani împreună.

El așa a fost educat și așa este și familia lui, pentru acest fapt el e astăzi e numărul 1 din toate timpurile. Eu am fost și la nunta lor. La început am fost supărată pe Andreea, soția lui, mi se părea că îi ia mult prea mult timp din performanță.

El era atât de îndrăgostit încât pleca după antrenamente la Alba cu mașina și se întorcea imediat.

Se ducea să o vadă și se întorcea. Am fost supărată și am hotărât cumva ca ea să vină și să stea cu el în București. Doar că ea avea facultate și niciodată nu a vrut să renunțe la facultate. Atunci am înțeles ce fel de fată este ea”, spunea Anamaria Prodan, potrivit ȘtirileProtv.

România joacă un meci spectaculos, scorul fiind de 3-0. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel