EXCLUSIV! Dr. Deborah MacNamara le spune părinților români cum să ajute copiii să obțină rezultate mai bune la școală: „Trebuie să-i lăsați să facă asta!”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV! Dr. Deborah MacNamara le spune părinților români cum să ajute copiii să obțină rezultate mai bune la școală „Trebuie să-i lăsați să facă asta!”
EXCLUSIV
EXCLUSIV! Dr. Deborah MacNamara le spune părinților români cum să ajute copiii să obțină rezultate mai bune la școală „Trebuie să-i lăsați să facă asta!”

Dr Deborah MacNamara, prezentă la ParentEd Fest, a vorbit în fața părinților români despre puterea jocului și a dezvăluit secretele care ajută copiii să se dezvolte. 



Cel mai important eveniment din România dedicat părinților și profesioniștilor din domeniul educației, psihologiei și altor specialități conexe aduce laolaltă experți internaționali recunoscuți, specializați în domenii esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și bunăstarea familiei.

Dr Deborah MacNamara  le spune părinților români cum să ajute copiii să obțină rezultate mai bune la școală.

„Copiii care nu se joacă, au network-uri neuronale care sunt cu 30% mai puțin dezvoltate. Ultimele cercetări din America de Nord arată că acei copii care se joacă mai mult au rezultate mai bune la școală, sunt mai creativi și au o rată mai mare de succes în rezolvarea problemelor”, a spus Deborah MacNamara.

Loredana Iriciuc, redactor-șef ParintisiPitici.ro, este corespondentul special de la ParentEd Fest și va fi ochii și urechile voastre de la cel mai mare festival de parenting din România! Rămâneți alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Parenting





pixel