Fotbalistul Denis Drăguș, nuntă fabuloasă cu frumoasa Vanessa

Data publicării:
Fotbalistul Denis Drăguș, nuntă fabuloasă cu frumoasa Vanessa / FOTO: Instagram@DenisDrăguș
Fotbalistul Denis Drăguș, nuntă fabuloasă cu frumoasa Vanessa / FOTO: Instagram@DenisDrăguș

Zi de sărbătoare în familia lui Denis Drguș, fotbalistul care a făcut senzație la EURO 2024.



Denis Drăguș și frumoasa lui iubită Vanessa s-au căsătorit miercuri seară, într-o locație de lângă București. Inițial, evenimentul a fost programat pentru luna mai, dar a fost amânat având în vedere că România se calificase.

Nașul de cununie al celor doi a fost Marius Șumudică. Mirii i-au avut printre invitați pe mulți dintre colegii lui Denis de la Națională, Florinel Coman, Răzvan Marin, Radu Drăgușin, Denis Alibec, Nicolae Stanciu, dar și Alexandru Băluță de la FCSB.

Vanessa este și cea mai mare susținătoare a lui Denis Drăguș, înaintea meciului cu Olanda, cel în urma căruia România a fost eliminată de la EURO, 

Înaintea meciului cu Olanda, pe care România l-a pierdut, Vanessa i-a transmis un mesaj emoţionant soţului său. „Aseară Portugalia s-a chinuit cu Slovenia, deci orice poate fi posibil. Doamne ajută să sărbătorim victoria.

Anul trecut, de ziua mea a murit bunica mea şi am înmormânant-o de ziua lui Denis, au fost cele mai urâte zile ale noastre.

I-am spus aseară că anul ăsta trebuie să fie cele mai frumoase zile ale noastre. I-am spus să câştige nu pentru noi sau pentru România, ci pentru copilul acela care nu visa să ajungă aici, să-l facă fericit pe acel copil”, spunea Vanessa Drăguş la acel moment, citată de news.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel