Horoscop distractiv pentru copii. Semnele zodiacale ale supereroilor

Data publicării:
Foto: Freepik @freepick
Foto: Freepik @freepick

Fiecare copil este cu siguranță unic și special în felul lui, dar astrologia ne permite să cunoaștem câteva trăsături distinctive ale acestor creaturi fantastice în funcție de semnul lor zodiacal.



Berbec, curajos și plin de inimă ca Superman

Copiii Berbec (20/21 martie până la 19/20 aprilie) sunt mici uragane: sunt vioi, veseli, curioși, hotărâți și în diverse împrejurări chiar puțin rebeli.

La fel ca Superman, au un puternic simț al dreptății, atât de mult încât același super-erou considerat invincibil a lucrat cot la cot cu poliția. Un personaj curajos și bun la inimă, dar și foarte inteligent, intuitiv și iute ca copiii Berbec.

Taur, curajos și rezistent ca Thor

Horoscopul distractiv pentru copii continuă cu Taur (19/20 aprilie - 20/21 mai), zodie care se remarcă prin strălucire, prietenie și prin faptul că își atinge mereu obiectivele: este încăpățânat și tenace, exact ca Thor.

Super-eroul, de fapt, se poate lăuda cu forță, rezistență, agilitate, viteză, longevitate, reflexe și simțuri supraomenești și nu întâmplător copiii Taur au simțul tactil și al mirosului foarte dezvoltat.

Gemeni, ireverenți și cu abilități extraordinare precum Deadpool

Micuții din Gemeni (20/21 mai - 20/21 iunie) sunt inteligenți, rapizi în raționament și comunicare, dinamici și curioși.

De asemenea, îi pot face mamei și tatălui zile grele din cauza ireverenței lor, o caracteristică pe care o au în comun cu Deadpool, un super-erou care posedă o combinație unică de umor, agilitate și abilități extraordinare de luptă.

Rac, afectuos și înrădăcinat ca Căpitanul America

In horoscopul distractiv pentru copii a sosit momentul Racului (20/21 iunie - 22/23 iulie), o zodie foarte afectuoasa si legata de familie. La fel ca și Căpitanul America, de fapt, este naționalist, patriot, dar și precaut față de propriile sale granițe.

Dar asta nu este tot, pentru că la fel ca și copiii Rac este și sensibil, atât de mult încât de foarte multe ori poveștile lui au fost folosite pentru a denunța diferențele sociale și corupția prezente în societatea americană.

Leu, carismatic și puternic ca Wolverine

Copiii zodiei Leului (22/23 iulie - 22/23 august) se remarcă pentru că sunt lideri cu adevărat carismatici precum Wolverine. Bogați în vitalitate și veselie, împărtășesc personalitatea complexă, dar și curajul și determinarea super-eroului.

Fecioară, inteligent ca Doctor Strange

Este vremea Fecioarei (22/23 august - 22/23 septembrie ): Doctor Strange este înzestrat cu o inteligență deosebită.

Independent încă din copilărie, are un puternic simț al modestiei și, de asemenea, aceeași încăpățânare ca un super-erou care devine cu timpul un vrăjitor dedicat apărării Pământului.

2. Foto: Free... (horoscop-distractiv-copii_68725500.jpg)

Foto: Freepik @pikisuperstar

Balanța, colaborator ca Green Lantern

Copiii Balanță (22/23 septembrie - 22/23 octombrie) sunt sociabili, zâmbitori, afectuoși, prietenoși și cu o inteligență puternică.

Un vis zodiacal guvernat de Venus până în punctul în care pentru el armonia este baza fericirii. În același timp, este semnul colaborării la fel ca Green Lantern, un fel de „Collective Superhero”.

Scorpion, geniu și fermecător ca Iron Man

Cei născuți sub semnul Scorpionului (22/23 octombrie - 21/22 noiembrie) sunt puternici, tenace, încăpățânați, inteligenți și înzestrați cu un farmec irezistibil, la fel ca Iron Man.

Un super-erou cu o personalitate complexă și o „inimă rănită”, dar și un simbol al ingeniozității și creativității umane.

Săgetător, nu cunoaște limite precum Hulk

Lui Hulk nu se teme de nimic, vrea să experimenteze și nu cunoaște limite, la fel ca copiii Săgetător (21/22 noiembrie - 21/22 decembrie).

Un semn zodiacal plin de entuziasm, visător, dar și foarte inteligent, așa cum demonstrează adesea Incredibilul Hulk.

Capricorn, sensibil și inteligent ca Spider-Man

Copiii Capricorn (21/22 decembrie - 20/21 ianuarie) sunt niște moale aparent îndepărtați, dar și sensibili (uneori chiar timizi) ca Spider-Man.

De fapt, este un super-erou care, în ciuda superputerilor sale aproape mitologice, reușește să rămână un băiat obișnuit, și pentru că la fel ca Capricornul este inteligent și intuitiv.

Vărsător, cu mult caracter precum Căpitanul Marvel

Zodia Vărsător (20/21 ianuarie – 18/19 februarie), se remarcă prin faptul că este independentă, cu un caracter puternic și simț al dreptății, caracteristici care îi aparțin și lui Captain Marvel, un super-erou capabil să-și demonstreze forța „brută”, dar și emoții și empatie.

Pești, cu o mie de fațete precum Aquaman

Copiii Pești (18/19 februarie - 20/21 martie) sunt sensibili, trebuie încurajați, sprijiniți dar sunt și deosebit de inteligenți, capabili de mari sentimente și mai presus de toate sunt destinați pentru ceva enorm, la fel ca și Aquaman, un super-erou puternic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Horoscop





pixel