Horoscop: Nu-l citi dacă nu suporți criticile. Cele mai rele trăsături ale fiecărui semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la Pavel Danilyuk/ Pexels
Fotografie de la Pavel Danilyuk/ Pexels

Astrologii spun că acestea sunt cele mai rele trăsături ale oricărui semn zodiacal și, dacă nu poți accepta criticile, sări peste această intrare.



Berbec

Egoist, sărac planificator.

Cei născuți sub semnul Berbecului sunt copii astrologici, așa că este important să vorbească mereu despre ei înșiși. Este concentrat doar pe el însuși și nu îi ascultă pe alții. Nu fi surprins când îi întrebi părerea despre o dilemă importantă care te chinuie, iar el îți aruncă doar o privire goală.

Berbecul nu înțelege conceptul de gândire atentă, așa că nu planifică niciodată în avans. El spune orice are în minte, de multe ori înainte de a gândi. Au dificultăți în a-și controla furia și uneori nu înțeleg ce este în neregulă cu tine și de ce ești supărat pe ei. De asemenea, cred că au întotdeauna dreptate.

Taur

Leneș, încăpățânat, pasiv-agresiv.

Taurului îi place în general să se odihnească mult timp în fiecare zi. Deci, este leneș și vrea să aibă cât mai puțină muncă. Dacă altcineva o poate face în locul lui, cu atât mai bine. Îi place să facă totul în felul lui și nu renunță niciodată, fiind foarte încăpățânat. Dar o va face atât de lent încât nici măcar nu vei observa.

Și dacă nu vrea să facă ceva, fii pregătit pentru o abordare pasiv-agresivă, ei sunt maeștri în asta. Taurul se va comportă foarte amabil, va zambi calm și totuși nu va face ceea ce ar trebui.

2. Fotografie... (pexels-pavel-danilyuk-7222022_19861500.jpg)

Fotografie de la Pavel Danilyuk/ Pexels

Gemenii

Ei trădează cu ușurință secrete, schimbătoare, superficiale.

Gemenilor le place să vorbească mult. Dacă ai un secret, nu-i spune decât dacă vrei să știe lumea întreagă. Are o minte iute, se gândește și vorbește despre mai multe subiecte deodată. Acest lucru poate deruta ascultătorii.

Este foarte greu de urmărit și va fi enervant dacă ai probleme cu el. Se grăbesc mereu și lucrează rapid, ceea ce uneori le dă bătăi de cap pentru că fac prea multe lucruri în același timp. De asemenea, va spune adesea minciuni albe dacă aflați că a spus un secret sau ceva greșit pentru că pur și simplu nu vrea să-și asume responsabilitatea pentru asta.

Rac

Patetic, sensibil la critici, îi place să se enerveze.

Racul este bun și înțelegător. El se va dedica complet ție. El îți ascultă problemele, dar așteaptă același lucru de la tine. Nu acceptă bine criticile. Dacă vrei să-i dai un sfat și crezi că rezolvă problema într-un mod greșit, alege-ți cu grijă cuvintele.

Nu uită niciodată o insultă. De asemenea, nu le criticați niciodată copiii și pe cei dragi. El poate, tu nu. Se îmbolnăvește ușor și are nevoie de multă odihnă. Acest lucru se datorează în principal pentru că este emoțional și obositor. Starea lui de spirit este schimbătoare.

3. Fotografie... (pexels-pavel-danilyuk-7222018_47052200.jpg)

Fotografie de la Pavel Danilyuk/ Pexels

Leu

Egoist, încăpățânat, arogant.

Leul se comportă foarte regal, dar uneori uită că nu aparține de fapt familiei regale. Întotdeauna întârzie. Acest lucru poate fi enervant pentru că și timpul tău este valoros. Îi place să cânte cu stil, deoarece este un rege absolut al dramei.

Îi place să organizeze petreceri, dar de obicei după ce a cumpărat ceva nou și scump doar pentru a se lăuda. Îi place să se odihnească și crede că alții ar trebui să aibă grijă de el și să facă cea mai mare parte a muncii pentru el.

Este foarte încăpățânat și nu se răzgândește niciodată. Îi place să dea sfaturi altora și nu ascultă atunci când alții au o altă părere. Îi este greu să înțeleagă că nu toată lumea gândește ca el și că nu toată lumea va fi întotdeauna de acord cu el.

Fecioara

Obsedat de detalii, ipohondric, perfectionist.

Fecioara este un orator excelent. Poate vorbi toată noaptea. Problema este că vorbește despre lucruri foarte banale care te pot înnebuni. Sunt oameni deștepți și plini de spirit, așa că pot fi amuzanți, dar nu se pot opri din vorbit.

Ei tind să fie ipohondri, îngrijorându-se de substanțele chimice și ingredientele medicamentoase. În fiecare zi vor avea un simptom de palpitații, dificultăți de respirație, etc. 

Unele Fecioare pot părea răutăcioase. Sunt intotdeauna foarte eleganti, in mediul de lucru fiecare document trebuie sa fie perfect, fiecare folder organizat si fiecare hartie la locul ei. Ei insistă asupra unui mediu ordonat și curat.

4. Fotografie... (pexels-pavel-danilyuk-7222092_03034500.jpg)

Fotografie de la Pavel Danilyuk/ Pexels

Balanța

Pasiv-agresiv, zadarnic, iresponsabil cu banii.

Cei născuți sub acest semn vor să aibă o viață confortabilă. Ei vor ca zilele lor să curgă lin. Simțul echilibrului este foarte important pentru ei. Vor să se încadreze și să fie pe plac, așa că uneori cad sub influența altora.

Vor cocheta cu cei pe care îi consideră frumoși. Știe să manipuleze. Ei cred că merită ce este mai bun și nu au limite atunci când vine vorba de cheltuieli. Se enervează foarte tare dacă nu ești de acord cu ei și te pote acuza că ești „nepoliticos” doar pentru că ai exprimat o altă părere. Le place foarte mult să iasă în evidență.

Scorpionul

Super încăpățânat, competitiv, secret.

Determinarea este numele lor de mijloc. Sunt foarte competitivi, deși poate că nu pare așa la prima vedere. Sunt de obicei misterioși și au o latură întunecată. În relațiile de dragoste, ei sunt posesivi și geloși.

Când sunt interesați de un subiect, îl vor cerceta pentru a afla fiecare detaliu. De aceea mulți dintre ei sunt cercetători. În conversație sunt foarte rezervați, dar amabili. Nu le pasă de ce cred alții. Ei trăiesc viața în condițiile lor.

5. Fotografie... (pexels-pavel-danilyuk-7222054_72570900.jpg)

Fotografie de la Pavel Danilyuk/ Pexels

Săgetător

Fără tact, stângace, exagerat de optimist.

Există două tipuri de oameni născuți sub semnul Săgetător, vorbăreți și foarte calmi. Toți sunt inteligenți și interesați de învățământul superior, filozofie, culturi diferite...

Când vorbesc, sunt foarte direcți și ajung direct la obiect, uneori fără să-și dea seama că rănesc sentimentele altora. Sunt optimiști aproape plictisitori. Este foarte probabil să fii înșelat.

Săgetătorii se pricep la discuțiile filozofice cu ceilalți și cu greu suportă atunci când alții au puncte de vedere diferite. Ei iubesc libertatea și nu le va plăcea dacă cineva încearcă să-și limiteze activitățile sau libertățile.

Capricorn

Ambițios, workaholic, complicat.

Capricornii sunt în general serioși și nu vor aprecia că glumiți despre ceva care este important pentru ei. Sunt foarte ambițioși și se străduiesc să urce pe scara socială, așa că nu fi jignit dacă prietenul tău Capricorn te ignoră pentru că are nevoie să se întâlnească cu cineva care să-l ajute cu asta. El vrea doar să meargă înainte.

Capricornul este un dependent de muncă și nu-i place să fie spontan. Nu-i place să-și asume riscuri decât dacă a calculat totul bine. Indiferent, este emotionat, dar nu-i plac manifestarile publice de emotie. Ei se gândesc mereu la viitor și vor să fie la conducere.

Vărsător

Plictisitor, neplăcut față de reguli, aparent rece și indiferent.

Vărsătorii trăiesc întotdeauna viața în felul lor, nu ascultă, nu se supun convențiilor stabilite și dacă încerci să le spui, se vor comporta și mai rău doar pentru a te înfuri. Ei iubesc atenția și de obicei trăiesc în viitor.

El crede că regulile se aplică doar celorlalți. Are nevoie de multă libertate. Sunt încăpățânați, dar pentru că iubesc foarte mult libertatea, înțeleg când ceilalți vor să facă lucrurile în felul lor. Vărsătorul are prieteni neobișnuiți din toate categoriile sociale. La prima vedere poate părea rece și indiferent.

Peşte

Visător, sărac la judecată, maleabil.

Sunt cel mai complex semn din astrologie. Peștii înțeleg majoritatea a ceea ce le încredințează oricine. Dar fiind visători, de fapt nu dau sfaturi bune.

Sunt flexibili, sunt adepți, nu lideri. Sunt neliniştiţi şi se plictisesc repede, aşa că deseori încep proiecte noi, care apoi sunt abandonate rapid.

Sunt foarte amabili, dar trebuie să aibă grijă să nu fie exploatați de alții. Sunt adesea înșelați pentru că vor să-i ajute pe alții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Horoscop





DC Media Group Audience
pixel