Sărbătorile pascale sunt un prilej de bucurie pentru cei mici, iar ouăle de ciocolată, iepurașii dulci și figurinele colorate nu lipsesc din coșul festiv.
Totuși, nu toate produsele destinate copiilor sunt inofensive. Un studiu recent atrage atenția asupra a patru tipuri populare de ciocolată care conțin ingrediente controversate, cantități ridicate de zahăr sau aditivi care ar trebui evitați, mai ales în alimentația celor mici.
Citește și Sarmalele, vedetele mesei de Paște – rețeta care nu dă greș niciodată
Deși ambalajele colorate și reclamele atrag ca un magnet, părinții ar trebui să acorde mai multă atenție etichetelor și compoziției acestor dulciuri. Iată ce sortimente au fost vizate și de ce specialiștii recomandă prudență.
SURSA FOTO: Freepik.com@freepik
Un studiu recent a analizat compoziția mai multor produse din ciocolată destinate copiilor și consumate frecvent de Paște.
SURSA FOTO: Freepik.com@freepik
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.