Iată cele mai bune seriale romantice pe care trebuie să le vezi!

Data publicării:
Iată cele mai bune seriale romantice pe care trebuie să le vezi! / FOTO: freepik.com@naiklon1
Iată cele mai bune seriale romantice pe care trebuie să le vezi! / FOTO: freepik.com@naiklon1

Nimeni nu vrea asta, Outlander, Downton Abbey. Iată crème de la crème a serialelor romantice!



În timp ce serialul „Nimeni nu vrea asta” este în prezent în trending pe Netflix, iată alte câteva seriale romantice și dulci în care să vă puneți pofta-n cui... și pe care să le urmăriți sub plapumă. 

Citește și ACESTEA sunt cele mai romantice filme din toate timpurile. Trebuie neapărat să le vezi!


Acesta este serialul care te face să te simți bine în acest moment. Cel care te face să te simți bine și care încălzește inimile pe măsură ce temperaturile scad.

Lansat pe Netflix pe 26 septembrie, Nobody Wants This semnează revenirea foarte popularei Kristen Bell (Veronica Mars, The Good Place...) și se află direct pe locul 2 pe platforma de streaming. Sezonul 1 cuprinde zece episoade, fiecare având o durată de aproximativ treizeci de minute, ceea ce face un binge-watch fără vinovăție. Dar, în timp ce așteptăm sezonul 2 (care nu a fost încă confirmat, deși nu va dura mult), ce puteți viziona?

Iată care sunt cele mai bune seriale romantice disponibile pe platforme de streaming

Nimeni nu vrea asta

Doi actori care sunt obișnuiți în sitcomuri, Kristen Bell și Adam Brody, un serial bazat pe o poveste adevărată. Povestea de dragoste dintre doi oameni care au totul împotriva lor, o prezentatoare de podcasturi la modă și un rabin discret.

Fleabag

Un serial britanic de comedie-dramă-romanță, Fleabag a spart toate codurile pentru a deveni un serial cult.

Viața de zi cu zi amuzantă și emoționantă a lui Fleabag, o femeie cu un spirit ascuțit, o înclinație pentru sex, furie și durere, după moartea celui mai bun prieten al ei.

În decursul peregrinărilor sale londoneze (și al sezonului 2), ea cade sub vraja irezistibilă a unui bărbat.

Downton Abbey

Am fi putut alege versiunea diluată a Cronicilor Bridgerton (care are loc cu un secol mai devreme), dar cu siguranță alegem Downton Abbey pentru calitățile sale nenumărate, de la actorie la regie, referințele istorice și emoțiile sale, vioarele, farmecul său, Mary Crowley și, bineînțeles, de neînlocuit Maggie Smith, care tocmai a decedat...

Plasată în Anglia la începutul secolului al XX-lea, este viața unei familii aristocratice fictive, familia Crawley, și a servitorilor lor, care trăiesc împreună la Downton Abbey în ritmul schimbărilor sociale, al dramelor și al uniunilor mai mult sau mai puțin fericite.

Outlander

Un serial fantasy-istoric care încântă abonații Netflix de 8 sezoane. Cu peisaje sălbatice, intrigi politice și dileme sfâșietoare, Outlander este o epopee captivantă care este... atât de romantică, desigur!

Claire, o femeie măritată, este împinsă în Scoția secolului al XVIII-lea, unde se îndrăgostește de Jamie, un războinic din Highland. Ruptă între două epoci și două iubiri, ea trebuie să aleagă între pasiune și loialitate.

Heartstopper

Adaptat după banda desenată cu același nume de Alice Oseman, Heartstopper este o gură de aer proaspăt dulce, amuzantă și luminoasă, care evocă cu tandrețe emoțiile timpurii și acceptarea de sine.

Doi adolescenți, Charlie și Nick, împărtășesc o pasiune pentru rugby și devin rapid prieteni. Charlie se îndrăgostește curând de Nick, chiar dacă el crede că nu are nicio șansă, potrivit Parents.fr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Divertisment





pixel