Iată numele feminine pentru părinții care doresc să „iasă din mulțime”

Data publicării:
Iată numele feminine pentru părinții care doresc să „iasă din mulțime” / FOTO: unsplash.com@Shot By Ireland
Iată numele feminine pentru părinții care doresc să „iasă din mulțime” / FOTO: unsplash.com@Shot By Ireland

Pentru fete, terminațiile la modă în 2025 sunt „a”, „ia” și „l”. Dar dacă ați apela la alte surse de inspirație? Iată o selecție de terminații neobișnuite, demodate sau chiar uitate.



Cu 4 sunete contrare, iată o întreagă selecție de nume contrare care să inspire viitorii părinți.

Citește și Ilinca - Povestea unui nume românesc plin de grație și lumină

Înapoi la anii 1970

Care au fost cele mai importante momente ale anilor 1970? Al treilea festival de pe Insula Wight, triumful lui Elvis Presley în Las Vegas, moartea lui Bourvil și a generalului de Gaulle... Și când a venit vorba de prenume, terminațiile „ie” erau la modă.

Pentru a le moderniza în 2025, nimic nu vă împiedică să adăugați în schimb un „y”! Adélie, Amicie, Angie, Aurélie, Candie, Coralie, Eugénie, Félicie, Julie, Lucie, Margerie, Ophélie, Pélagie, Quitterie, Sidonie, Suzy, Vicky, Virginie și Zoélie se numără printre numele la modă în anii hippy și disco.

Vezi și Nume pentru băieți și fete inspirate din serialul Emily in Paris

Numele cu tentă latină

Prenumele care se termină cu litera „o” au o notă de cântec, amintind de Italia sau de țara soarelui răsare.  Aiko, Calypso, Cléo, Juno, Kimiko, Lio, Mahaut, Margot, Nao, Shilo, Yoko, Ysabeau, Zao, sunt câteva exemple.

Nume cu terminația „r”

„R"-ul de la sfârșitul prenumelui se potrivește bine cu vocalele. Este cazul lui Aénor, Amber, Azur, Eleanor, Esther, Ginger, Harper, Lior, Palmyr, Pilar și Summer.

Numele cu terminația „is” sunt în același timp tradiționale, moderne și plăcute la auz.

Acestea includ Aelis, Alice, Amaris, Amaryllis, Anaïs, Anice, Béatrice, Bérénice, Candice, Clarice, Doris, Eunice sau Eurydice, Gladys, Iris, Isis, Janice, Maëlys sau Maïlys, care sunt separate de o singură literă, Naïs, Thaïs, Wallis sau Ysalis. 

Citește și Aceste nume rare de flori ar putea fi pe placul părinților în 2025!

Terminația ene. Această variantă dă, de asemenea, nume dulci și le readuce pe cele vechi. Acestea includ Adrienne, Célimène, Emilienne, Gratienne, Irène, Lucienne, Madeleine, Marjolaine, Philomène, Reine, Sélène, Sosthène, Sylvaine și Violaine. 

Alegerea unui nume pentru viitorul tău copil este întotdeauna o sarcină complicată, dar aceste sugestii nume vă oferă o gamă largă, cu sunete și tendințe foarte diferite, pentru a satisface toate gusturile! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Divertisment





pixel