În România se lansează un nou canal TV pentru copii: Va fi destinat celor cu vârste între 4 și 11 ani

Data publicării:
În România se lansează un nou canal TV pentru copii: Va fi destinat celor cu vârste între 4 și 11 ani / FOTO: freepik.com @satura86
În România se lansează un nou canal TV pentru copii: Va fi destinat celor cu vârste între 4 și 11 ani / FOTO: freepik.com @satura86

În România, piața televiziunii se va extinde cu un nou post destinat copiilor. 



Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a acordat licența pentru crearea unui canal de desene animate educative pentru cei mici, intitulat Tralala Desene Animate, informează paginademedia.ro.

Reprezentantul postului a explicat în fața CNA că televiziunea va difuza conținut de la producători independenți.

„Fixiki este un exemplu de inspirație pentru ceea ce ne propunem să aducem în România”, a declarat unul dintre acționarii postului.

Compania care a primit licența mai deține două canale pentru copii, Tralala, care difuzează cântece, și Looloo Kids, un post în limba engleză disponibil în mai multe țări europene.

„La postul de desene animate, ca şi o audienţă, îl targetăm să fie de la 4 la 11 ani”, a spus Alexandru Badan, unul dintre proprietarii postului, conform sursei citate. 

Alexandru Badan: „Postul Tralala pe care îl avem deja este un post muzical mai mult, este ca un MTV pentru copii”

„România este un pic atipică faţă de alte ţări din Uniunea European, adică să avem un post de desene animate care să fie românesc. Postul Tralala pe care îl avem deja este un post muzical mai mult, este ca un MTV pentru copii, dar un post clasic de desene animate nu avem.

Acum piaţa românească este dominată de marile grupuri, în special cele americane, iar pentru unproducător independent european este foarte dificil să distribui conţinutul în România. Asta vrem să facem, să creăm un context în care să aducem desene animate educative din care copiii să aibă ce să înveţe şi să fie mai apropiate de cultura noastră”, a mai continuat reprezentantul Tralala. 

Tralala a devenit rapid un nume familiar în casele părinților din România

Tralala a devenit rapid un nume familiar în casele părinților din România, datorită canalului său consacrat de muzică pentru copii.  Acest canal a câștigat popularitate prin difuzarea de cântece care sunt nu doar plăcute și distractive, dar și educative, având ca scop să dezvolte abilități muzicale și să sprijine învățarea prin melodii.

Tralala se pregătește să marcheze o nouă eră în televiziunea pentru copii din România. Cu un angajament ferm față de educație și divertisment, canalul promite să aducă o gamă variată de programe care vor sprijini dezvoltarea și învățarea copiilor.

În timp ce lumea televiziunii pentru copii continuă să evolueze, Tralala se dovedește a fi un jucător inovator și dedicat, care va contribui semnificativ la peisajul media destinat celor mici.

Societatea este deţinută de Cristina Badan şi Alexandru Badan, fiecare cu câte 50%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel