Incident grav într-un parc de distracții din Hunedoara: Patru copii au căzut la pământ de la circa 2,5 metri, după ce o tiroliană s-a rupt / VIDEO

Data publicării:
Incident grav într-un parc de distracții din Hunedoara: Patru copii au căzut la pământ de la circa 2,5 metri, după ce o tiroliană s-a rupt / FOTO: captură video Facebook @DCNews
Incident grav într-un parc de distracții din Hunedoara: Patru copii au căzut la pământ de la circa 2,5 metri, după ce o tiroliană s-a rupt / FOTO: captură video Facebook @DCNews

Patru copii, cu vârste între 7 și 11 ani, au suferit multiple traumatisme după ce cablul unei tiroliene din parcul de distracții Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori, s-a rupt, provocându-le o cădere de la aproximativ 2,5 metri înălțime, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara. 



La locul incidentului au intervenit un elicopter SMURD de la Caransebeș și trei ambulanțe pentru a transporta victimele la spital.

„În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori, a avut loc un accident în urma căruia patru minori - doi băieţi şi două fete - au suferit traumatisme prin cădere de la înălţime. Din primele informaţii, s-a rupt cablul tirolienei iar cei patru copii au căzut de la o înălţime de 2-2,5 metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan, potrivit Agerpres.

Un băiat de 7 ani a fost transportat de elicopterul SMURD la Spitalul Municipal Hunedoara. Alți doi copii au fost duși la Spitalul Județean de Urgență Deva, iar cel de-al patrulea primește îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Hunedoara.

Poliţia a deschis un dosar penal 

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.  

„La data de 9 iulie 2024, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Haţeg au fost sesizaţi, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că într-un parc de agrement din localitatea Sânpetru, judeţul Hunedoara, patru copii ar fi căzut de pe o tiroliană aflată în incinta parcului.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că patru copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, în timp ce se aflau în incinta parcului, însoţiţi de către părinţi, ar fi căzut de pe o tiroliană de la aproximativ 3 m.

Victimele au fost preluate şi transportate de către echipajele medicale la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Se pare că cei patru copii erau însoțiți de părinți. 

DC News a transmis imagini de la fața locului:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel