Kate Middleton anunță că a terminat chimioterapia, print-un videoclip emoționant cu William și copiii lor

Data publicării:
 Kate Middleton anunță că a terminat chimioterapia, print-un videoclip emoționant cu William și copiii lor /FOTO: captură video YouTube @The Telegraph
Kate Middleton anunță că a terminat chimioterapia, print-un videoclip emoționant cu William și copiii lor /FOTO: captură video YouTube @The Telegraph

Kate Middleton a anunțat niște vești excelente luni, 9 septembrie. Într-un videoclip emoționant, ea dezvăluie că a terminat tratamentul de chimioterapie. 



Ea va putea acum să își reia activitățile. Într-un comunicat însoțit de un videoclip foarte emoționant publicat luni, 9 septembrie, pe rețelele de socializare X și Instagram, prințesa Kate Middleton a anunțat că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie, la puțin mai puțin de șase luni de la anunțul public al cancerului său.

Citește și „Regulile de aur ale parentingului lui Kate Middleton: Cum reușește prințesa de Wales să fie o mamă exemplară”

„În timp ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie”, a început ea, înainte de a continua.

Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru noi ca familie. Viața, așa cum o știm, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga în apele tumultoase și pe drumul necunoscut”, scrie prințesa: „Călătoria cancerului este complexă, înspăimântătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei dragi”.

Kate Middleton în remisie: un videoclip emoționant din vacanța familiei sale

Videoclipul însoțitor prezintă imagini emoționante, inedite, din vacanța de vară a familiei, probabil în zona rurală din Anglia.

Împreună cu cei trei copii ai săi, George (11 ani), Charlotte (9 ani) și Louis (6 ani), și cu soțul său, prințul William, Kate Middleton apare ca o mamă fericită și grijulie, jucând cărți cu copiii ei sau îmbrățișându-i puternic.

Ea continuă să vorbească despre lecțiile pe care le-a învățat din boala ei. Cu umilință, te aduce, de asemenea, față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai luat niciodată în considerare înainte și, odată cu asta, o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor.

Mai presus de toate, această perioadă ne-a reamintit mie și lui William să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care mulți dintre noi le luăm adesea de bune. Pur și simplu să iubim și să fim iubiți.”

„William și cu mine suntem foarte recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit”

Nu există nicio îndoială că, în ultimele luni, sprijinul familiei sale, dar și al poporului britanic a fost esențial, după cum explică ea:

„William și cu mine suntem foarte recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și am căpătat o mare putere de la toți cei care ne ajută în acest moment. Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor ne-au emoționat cu adevărat.

Pentru toți cei care își continuă propria călătorie împotriva cancerului, rămân alături de voi, mână în mână.”

Deși insistă că nu este complet vindecată, ea a anunțat că va reveni în prim-planul scenei: „Să fac tot ce pot pentru a scăpa de cancer este acum prioritatea mea.

Chiar dacă am terminat chimioterapia, mai am un drum lung de parcurs până la recuperare și la o recuperare completă și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine.

Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să iau parte la alte câteva angajamente publice în următoarele luni, de îndată ce voi putea.

În final, prințesa a încheiat cu aceste cuvinte: „Din întuneric poate ieși lumina, așa că lăsați lumina să strălucească”, potrivit publicației Parents.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





pixel