Mamă furioasă, după ce i s-a cerut să plătească pentru ca fiica ei să participe la o petrecere aniversară a unui prieten de la grădiniță

Data publicării:
Mama furioasă după ce i s-a cerut să plătească pentru ca fiica ei să participe la o petrecere aniversară a unui prieten de la grădiniță / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @ksenia_she
Mama furioasă după ce i s-a cerut să plătească pentru ca fiica ei să participe la o petrecere aniversară a unui prieten de la grădiniță / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @ksenia_she

Pe Reddit, o mamă și-a exprimat indignarea după ce i s-a cerut să plătească pentru ca fiica ei să participe la o petrecere de ziua de naștere. Utilizatorii platformei au discutat subiectul și au fost foarte împărțiți în această problemă. 



O mamă a vorbit pentru a-și exprima furia împotriva părinților unuia dintre prietenii fiicei sale, care au cerut taxe de participare la petrecerea de ziua de naștere.

Tatăl refuză să-și ducă fiica la ziua de naștere

În primul rând, mama abordează un alt subiect: dezacordul ei cu soțul ei, care a refuzat mereu să participe la astfel de evenimente, invocând aversiunea lui față de atmosfera de la aceste petreceri. Numai anul acesta, Bec, prenumele mamei, a participat la cel puțin șapte petreceri cu fiica lor, care este la grădiniță și încă primește invitații la petreceri de la toți colegii ei.

Situația a ajuns la un punct critic atunci când Bec s-a îmbolnăvit și nu a putut să-și ducă fiica la ultima petrecere de ziua de naștere. Ea a presupus că Simon o va prelua și o va duce pe fiica lor, care a așteptat cu nerăbdare evenimentul toată săptămâna. Dar, Simon a refuzat categoric, insistând că ratarea unei petreceri nu este sfârșitul lumii și că fiica lor a mai fost la multe petreceri înainte.

Așa că Bec l-a rugat pe Simon să dea vestea fiicei lor, ceea ce a dus la lacrimi sfâșietoare din partea fetiței, relatează parents.fr. Atitudinea disprețuitoare a lui Simon nu a făcut decât să amplifice frustrarea lui Bec, făcând-o să se întrebe dacă a reacționat exagerat.

Comunitatea Reddit s-a adunat rapid în jurul mamei, mulți părinți exprimându-și sprijinul și împărtășindu-și propriile experiențe.

„Aș fi furios. Nimănui nu-i place să meargă la petrecerile de naștere ale copiilor, dar mergem cu toții.”

„Este atât de greu să faci ceva timp de câteva ore doar pentru a-ți face copilul fericit?”

Contribuție financiară

Dezbaterea a luat o întorsătură nouă când naratorul a explicat că pentru a participa la această aniversare, trebuie să contribui financiar.

Unii părinți au spus că este nerezonabil să se aștepte ca oaspeții să acopere costurile participării la o petrecere, în timp ce alții au considerat că este o cerere rezonabilă, în funcție de circumstanțe.

Un părinte a spus: „Dacă organizezi o petrecere, trebuie să fii pregătit să acoperi costurile. A cere oaspeților să plătească este pur și simplu vulgar.”

Un altul a răspuns: „În unele cazuri, de exemplu, dacă este un eveniment special sau într-un loc scump, poate fi rezonabil să ceri o contribuție. Dar acest lucru trebuie comunicat clar și cu mult timp înainte.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel