Marcel „Maluma Baby”, de la Insula Iubirii, este pregătit să devină tată: „Fetiță ne-am dori!”

Data actualizării: | Data publicării:
Marcel „Maluma Baby” de la Insula Iubirii este pregătit să devină tată: „Fetiță ne-am dori!” / FOTO: captură video YouTube @ Insula Iubirii
Marcel „Maluma Baby” de la Insula Iubirii este pregătit să devină tată: „Fetiță ne-am dori!” / FOTO: captură video YouTube @ Insula Iubirii

Marcel Andrei, cunoscut sub numele de „Maluma Baby” din celebrul show „Insula Iubirii” difuzat pe Antena 1, a captivat publicul cu carisma și replicile sale inedite. După încheierea sezonului 8, participanții și ispitele și-au reluat viețile cotidiene. Însă, pentru Marcel, viața a luat o direcție surprinzătoare și plină de iubire.



Marcel, în vârstă de 31 de ani, și-a găsit jumătatea în Armina Adelina Grigoraș, o tânără brunetă fermecătoare, care îi este și manager.

Cei doi s-au cunoscut pe rețelele sociale în luna februarie și au decis să devină un cuplu imediat după ce Marcel a terminat filmările pentru „Insula Iubirii”. Relația lor a evoluat rapid, iar acum se pregătesc să facă un pas important. Marcel este pregătit să devină tată de fată.

Citește și Diandra, ispita de la Insula Iubirii, apel către cei cu bănăstare financiară: ”Totul a început din dorința de a ajuta copiii cu autism”

„Fetiță ne-am dori”

Armina a povestit că, pe durata filmărilor lui Marcel în Thailanda, relația lor era la început, aflată în stadiul de cunoaștere. Ea a mărturisit că nu a fost deranjată de imaginile difuzate la televizor, având încredere totală în sentimentele lor, relatează redactia.ro. În ciuda distanței și a provocărilor, cei doi au reușit să-și întărească legătura, planificându-și viitorul împreună.

Marcel și Armina se pregătesc să își ducă relația la un nou nivel. Armina a mărturisit că cei doi vor să se căsătorească în acest an și să devină părinți. Visul lor este să aibă o fetiță, iar nunta lor promite să fie un eveniment memorabil.

Marcel, cunoscut pentru rolul său de ispită în emisiunea de televiziune, arată că este gata să își asume un angajament serios și să întemeieze o familie.

„Da, chiar recent am discutat cu familiile noastre despre acest subiect și au fost plăcut surprinși! (n.r. dacă au planuri de căsătorie) Anul acesta. Încă nu am stabilit toate detaliile! Suntem încă în discuții cu familia. Dar va fi sigur în București (n.r. nunta). Da, curând! Mai multe nu pot zice (n.r. despre mărirea familiei). Fetiță ne-am dori”, a declarat Armina Adelina Grigoraș pentru Fanatik.

Marcel și-a făcut debutul în muzică

SURSA FOTO: captură video YouTube @Jimmy Dub

Carismaticul participant al show-ului de televiziune a decis să-și extindă orizonturile profesionale și să exploreze o nouă pasiune: muzica.

Partenera și managerul lui Marcel, a vorbit despre ambițiile lui profesionale, explicând că succesul pe care l-a dobândit în urma emisiunii îi deschide noi oportunități. „Marcel vede succesul ca pe o șansă de a-și deschide noi uși, însă abordează totul cu multă precauție. Am observat cât de popular este pe TikTok, mai ales pentru expresiile sale precum 'dezahardat'. Totuși, nu consider că ar trebui să se rușineze. A fost doar un rol, și-a jucat rolul de ispită supremă perfect”, a declarat Armina Adelina Grigoraș.

Colaborarea recentă a lui Marcel cu artistul Jimmy Dub a fost o surpriză pentru fani. Împreună, au lansat videoclipul piesei „Hola, mami, que guapa”. Jimmy Dub a povestit despre această colaborare neașteptată și despre impresiile sale asupra lui Marcel, cunoscut și ca „Maluma de România”.

„Colaborarea cu Marcel a fost extraordinară. Este un tip talentat și dedicat, și am fost foarte impresionat de cât de repede a reușit să se adapteze la lumea muzicii. În ciuda popularității sale și a replicilor care au devenit virale, nu a arătat nicio urmă de jenă. A înțeles că totul face parte din joc și a știut cum să își folosească imaginea în avantajul său”, a spus Jimmy Dub.

Deși pentru mulți fani Marcel Andrei este cunoscut pentru aparițiile sale spectaculoase la „Insula Iubirii” și pentru replicile sale memorabile, debutul său muzical arată o latură diferită a personalității sale. Această latură, marcată de determinare și dorința de a-și construi o carieră diversificată, este acum mai vizibilă ca niciodată.

„Marcel și-a jucat rolul la 'Insula Iubirii' cu multă pasiune și cred că acest lucru l-a ajutat să devină și mai cunoscut. Însă acum, cu debutul în muzică, are șansa să își arate adevăratul talent și să își croiască un drum nou”, a adăugat Armina Adelina Grigoraș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel