Mergeți la plajă cu copiii? LISTA lucrurilor necesare de luat în geantă ca să fiți bine pregătiți

Data publicării:
Mergeți la plajă cu copiii? Lista lucrurilor necesare de luat în geantă ca să fii bine pregătit / FOTO: freepik.com @EyeEm
Mergeți la plajă cu copiii? Lista lucrurilor necesare de luat în geantă ca să fii bine pregătit / FOTO: freepik.com @EyeEm

Plaja este locul perfect pentru a-i lăsa pe copii să se distreze. Cu toate acestea, experiența se poate transforma rapid într-un coșmar dacă nu ești bine pregătit. Prin urmare, iată o selecție a elementelor esențiale de luat la voi în timpul ieșirilor la mare. 



Nu este nimic mai enervant decât să ajungi la plajă cu copiii și să realizezi că ai uitat ceva acasă.

Iată o mică listă de lucruri pe care să le prioritizați în geantă, potrivit experților de la parents.fr.

Citește și Atenție la acest joc de plajă! Expert: „Este foarte periculos pentru copii!”

Loțiune de plajă

Este evident că loțiunea pentru protecție solară este unul dintre articolele pe care nu ar trebui să le uiți acasă!

Pielea fragilă a copiilor și a bebelușilor este mai susceptibilă la deteriorarea cauzată de razele UV.

Pentru a-i proteja, asigurați-vă că aveți la îndemână o protecție solară cu SPF 50+ și aplicați-o la fiecare două ore, chiar și atunci când sunteți la umbră.

Centură de plutire

Odată ce ajung la plajă, copiii doresc adesea să se arunce în apă.

Totuși, chiar și când sunt supravegheați, este important să fie echipați cu banderole sau cu centură de plutire pentru a se bucura în siguranță de jocurile de apă de la mal.

Cort anti-UV sau umbrelă de soare

Este important să știți că micuții sub 3 ani nu ar trebui să fie expuși direct la soare. De asemenea, chiar și pentru copiii mai mari, este întotdeauna recomandat să aveți un loc unde să-i feriți de razele solare.

De aceea, este esențial să aveți la voi o umbrelă de soare sau un cort anti-UV, în special pentru bebeluși.

Apă

O sticlă mare de apă este utilă pentru hidratare, curățarea mâinilor și clătirea picioarelor pline de sare și nisip când părăsiți plaja. Pentru o prospețime mai mare, puteți să o păstrați într-un frigider portabil.

Gustare

Jocul, înotul și alergatul sunt activități care îi fac pe copii să aibă poftă de mâncare. Pentru a preveni morocănosul, luați cu voi câteva gustări, precum fructe sau alte delicii.

Pantofi de plajă

Nisipul fierbinte poate provoca arsuri serioase la talpa piciorului în soare. De aceea, este recomandat să purtați pantofi de plajă, preferabil rezistenți la apă, pentru a vă proteja de obiecte ascuțite care ar putea fi ascunse în nisip.

SURSA FOTO: freepik.com @travnikovstudio

Jucării

Nisipul este un material maleabil pe care copiii îl adoră. Cu o lopată, o găleată și o greblă, ei pot da frâu liber imaginației și pot crea tot felul de lucruri. Nu uitați să aduceți o minge sau rachete pentru a vă juca împreună.

Prosop

Pielea delicată a bebelușului în contact direct cu nisipul poate provoca iritații sau infecții. Pentru joc sau odihnă, întindeți întotdeauna un prosop mare de plajă care va absorbi transpirația.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare nu sunt doar accesorii de modă; sunt esențiali pentru a proteja ochii copiilor de razele UV, care sunt mult mai penetrante la vârstele mici.

Pălărie

O pălărie este esențială pentru a evita insolațiile, indiferent dacă copiii sunt în apă sau pe nisip. Asigurați-vă că are un mic clips sub bărbie pentru a rămâne stabilă în mișcare.

Șervețele umede

Un șervețel umed poate fi de mare ajutor pentru a răcori și curăța fața copiilor, eliminând nisipul care poate intra în ochi sau alte neplăceri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel