O moașă dezvăluie cel mai original nume pe care l-a auzit de-a lungul carierei sale

Data publicării:
O moașă dezvăluie cel mai original nume pe care l-a auzit de-a lungul carierei sale / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @ freepic.diller
O moașă dezvăluie cel mai original nume pe care l-a auzit de-a lungul carierei sale / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @ freepic.diller

Moașă de peste 20 de ani, acest american a dezvăluit cel mai neobișnuit prenume pe care l-a întâlnit în cariera sa. 



În fiecare an, moașele sunt martorele primelor secunde din viața a sute de bebeluși. O meserie interesantă, dar care uneori aduce și surprize.

Pe platforma Reddit, o moașă americană, care practică de mai bine de 20 de ani, a împărtășit, de fapt, cel mai original prenume pe care l-a întâlnit.

„Au avut un al doilea copil pe nume U2!”

„Au fost câteva prenume spectaculoase pe care a trebuit să le scriu pe certificatele de naștere. Dar există unul care se evidențiază clar dintre toate celelalte”, explică femeia, care deține și un centru de naștere într-un stat din sud-estul Statelor Unite, înainte de a dezvălui acest prenume celebru: U-1!

Un prenume care, de fapt, trebuie pronunțat Ewan, deoarece numărul 1 se spune „one” în engleză. Totuși, rămâne o alegere de ortografie foarte originală, care nu a întârziat să provoace reacții din partea utilizatorilor Reddit.

„Spune-mi că au avut un al doilea copil pe nume U2!” a întrebat unul dintre ei, cu umor.

„Erau fani ai Star Wars: Ewan McGregor + R2-D2 = U-1”, a spus altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment





pixel