Pescobar le dă bani tuturor elevilor din România care au luat 10 pe linie la BAC și îi duce în vacanță: „Felicitări, voi sunteți viitorul țării noastre”

Data publicării:
Pescobar le dă bani tuturor elevilor din România care au luat 10 pe linie la BAC și îi duce în vacanță: „Felicitări, voi sunteți viitorul țării noastre” / FOTO: Facebook @Taverna Racilor Herastrau Fishtodoor
Pescobar le dă bani tuturor elevilor din România care au luat 10 pe linie la BAC și îi duce în vacanță: „Felicitări, voi sunteți viitorul țării noastre” / FOTO: Facebook @Taverna Racilor Herastrau Fishtodoor

Cunoscutul Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, proprietarul restaurantului Taverna Racilor, va recompensa elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat din 2024.



Omul de afaceri a promis că va oferi o recompensă financiară simbolică fiecărui elev cu notă maximă.

Potrivit Ministerului Educației, 39 de candidați au încheiat examenul cu media 10.

„Premiez cu 100€ în mod simbolic pe toți cei care au luat bacul cu 10 pe linie, în toată România! Felicitări, voi sunteți viitorul țării noastre minunate!” a transmis Paul Nicolau pe rețelele sociale imediat după afișarea rezultatelor.

Ulterior, a mai postat un mesaj:

„Mă gândesc să organizez o excursie la mare, la Mamaia, pentru toți copiii care au luat 10 pe linie la Bac! Ce ziceți, copii, mergem să sărbătorim reușita voastră? Fac cinste cu vacanța asta!”, a mai transmis Pescobar

Pescobar va oferi elevilor în total 3.900 de euro

Astfel, Pescobar va oferi în total 3.900 de euro din fondurile sale.

Deși această sumă poate părea semnificativă pentru mulți, pentru Pescobar este o infimă parte din veniturile sale zilnice. Conform declarațiilor lui Dumitru Dragomir, fostului președinte LPF și prieten apropiat al omului de afaceri, Pescobar strânge 3.900 de euro în mai puțin de o oră. Averea sa este estimată la 25 de milioane de euro, iar profitul său zilnic este de aproximativ 100.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel