Radu Leca și Ramona A. Dumitru: „Părintele de copil bolnav este un martir! Dumnezeu îți dă atât cât poți duce”

Data publicării:
Radu Leca și Ramona A. Dumitru „Părintele de copil bolnav este un martir! Dumnezeu îți dă atât cât poți duce” / FOTO: freepik.com @rawpixel.com
Radu Leca și Ramona A. Dumitru „Părintele de copil bolnav este un martir! Dumnezeu îți dă atât cât poți duce” / FOTO: freepik.com @rawpixel.com

„Dumnezeu îți dă atât cât poți duce”. Un articol scris de Radu Leca și Ramona A. Dumitru după zeci de povești reale.



Legile lui Moise clarifică situatiile în care copiii, indiferent de vârstă, răspund pentru toate păcatele părinților și a bunicilor. 

"… Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dum­nezeu zelos, care pedepsesc pe copii pentru vina părinților ce Mă urăsc pe Mine, până la al treilea și al patrulea neam și Mă milostivesc până la al miilea neam către cei ce Mă iubesc și pazesc poruncile Mele” (Ies. 20, 5-6).

Numai părinte de copil bolnav să nu fi! De ce? Fiindcă suferi, până ajungi să te îmbolnăvești. De? Cancer de piele, gastrită, ulcer, colită ulcerativa, cancer de stomac, pancreatită, de ficat, de psoriazis.

Anxietatea părinților ce au copii bolnavi reprezintă o problemă gravă, care este tratată cu iresponsabilitate și nepăsare, de către familia extinsă. Familia extinsă, chiar dacă observă durerea și neputința părinților, în fața bolii, tratează cu maximă detașare totul.

Părinții se îmbolnăvesc, de la durerea simțită și de la neputință, de anxietate? Categoric da! După anxietate, apar atacurile de panică? Da! Ele sunt îngrozitoare. Enumerăm trei tipuri comune de atacuri de panică

A. Vertij cu durere de cap. Amețeala il oprește din orice face. Dacă se petrece la volan, subiectul ia mâinile de pe volan. Transpirația iese prin haine. Debutează tremuratul”

Citește continuarea pe DCMedical.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel