Revenirea mult așteptată a lui Shrek, confirmată! Un nou film va fi lansat după 16 ani: „Shrek 5 vine în cinematografe”

Data publicării:
Revenirea mult așteptată a lui Shrek, confirmată! Un nou film va fi lansat după 16 ani: „Shrek 5 vine în cinematografe” / FOTO: captură video YouTube @JoBlo Animated Videos
Revenirea mult așteptată a lui Shrek, confirmată! Un nou film va fi lansat după 16 ani: „Shrek 5 vine în cinematografe” / FOTO: captură video YouTube @JoBlo Animated Videos

DreamWorks Animation a anunțat că, după 16 ani, va lansa un nou film cu Shrek. Așteptata revenire a celebrului căpcăun a fost astfel confirmată. 



Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz vor fi din nou vocile personajelor principale în acest nou film al francizei Shrek.

Deși intriga rămâne încă un mister, Myers va da voce personajului principal, Diaz va interpreta vocea Prințesei Fiona, soția lui Shrek, iar Murphy va reveni în rolul simpaticului Donkey.

DreamWorks Animation a declarat că „nu prea departe, departe... Shrek 5 vine în cinematografe pe 1 iulie 2026, avându-i în distribuție pe Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz”, potrivit Observator.

Personajul Donkey ar putea avea propriul său film

Eddie Murphy a sugerat într-un interviu pentru Collider luna trecută că personajul Donkey ar putea avea propriul său film. El a mai menționat că lucrările la Shrek 5 au început „cu luni în urmă”.

Primul film din seria Shrek, lansat în 2001, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj animat și a fost un succes uriaș pentru DreamWorks, aducând încasări de 487 de milioane de dolari la nivel global.

Shrek 2 a apărut în 2004, urmat de Shrek 3 în 2007 și Shrek Forever After în 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel