S-a întâmplat din nou! Bebeluș de 7 luni, uitat de tatăl său în mașină. Trupul neînsuflețit, descoperit pe bancheta din spate abia după muncă

Data publicării:
S-a întâmplat din nou! Bebeluș de 7 luni, uitat de tatăl său în mașină. Trupul neînsuflețit, descoperit pe bancheta din spate abia după muncă / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @EyeEm
S-a întâmplat din nou! Bebeluș de 7 luni, uitat de tatăl său în mașină. Trupul neînsuflețit, descoperit pe bancheta din spate abia după muncă / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @EyeEm

Pe data de 19 iunie, în Carpentras din Vaucluse, Franța, un băiețel de 7 luni a fost găsit fără viață în mașina tatălui său, după-amiaza. Tatăl său l-a uitat în mașină. 



La doar câteva săptămâni după moartea unui copil în Alsacia, uitat de tatăl său în mașină, o altă tragedie de același tip a lovit departamentul Vaucluse din Franța.

Trupul neînsuflețit al unui copil de 7 luni a fost găsit într-o mașină din Carpentras miercuri, 19 iunie, după-amiaza, informează parents.fr. Tatăl său a uitat copilul în mașină dimineața, în drum spre serviciu.

Mașina era parcată în parcarea companiei sale la ora 9 dimineața, iar bărbatul și-a descoperit copilul pe bancheta din spate abia la ora 16:45, după muncă.

Bebelușul a stat în mașină aproximativ opt ore, chiar dacă temperaturile au depășit 30 de grade în acea zi.

Când a fost confruntat de anchetatori, bărbatul a explicat pur și simplu că și-a „uitat” fiul.

„Un medic legist a constatat urme de deshidratare”, a indicat procurorul din Carpentras, care a deschis o anchetă pentru ucidere involuntară și a încredințat cercetările polițiștilor de la secția de poliție Comtadine.

Sindromul bebelușului uitat

La sfârșitul lunii mai, o tragedie similară avusese loc în Bas-Rhin, Franța. Un tată a uitat să-și lase băiatul de 16 luni la grădiniță înainte de a merge la muncă. Mama, când a mers să-l ia de la grădiniță la sfârșitul zilei, a observat absența copilului. Ea și-a alertat partenerul, care a găsit copilul decedat în mașină.

Bărbatul a trebuit să fie internat în stare de șoc.

Din păcate, acest tip de incident – numit „sindromul bebelușului uitat” – se întâmplă în fiecare an. Te poți întreba cum este posibil să-ți uiți copilul în mașină. Sunt acești părinți neglijenți sau fragili din punct de vedere psihologic?

Experții sunt de acord că sindromul bebelușului uitat se poate întâmpla oricui, oricărui părinte. Ai grijă când conduci cu micuțul tău!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel