Sorin Bontea: Povestea copilăriei care l-a format pe unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România

Data publicării:
Foto Facebook/Sorin Bontea
Foto Facebook/Sorin Bontea

Sorin Bontea, renumit pentru aparițiile sale în emisiuni culinare, și-a construit cariera pornind de la pasiunea pentru bucătărie, descoperită încă din adolescență. Însă, puțini cunosc detalii despre copilăria modestă a acestuia și despre cum și-a transformat visurile în realitate.



Sorin Bontea este astăzi unul dintre cei mai apreciați și respectați maeștri culinari din România, dar puțini cunosc greutățile pe care le-a întâmpinat în copilărie.

Deși acum se bucură de succes și celebritate, cariera sa de invidiat a fost construită pe baza muncii asidue și a unei pasiuni descoperite de tânăr. Potrivit Ziarul Ring, încă de la 16 ani, Bontea a început să lucreze ca ajutor de bucătar într-un restaurant din București, aceasta fiind prima sa experiență profesională.


O copilărie dificilă

Chef Sorin Bontea nu a avut o copilărie ușoară. Pentru a ajunge la nivelul de succes pe care îl are astăzi, a pornit de jos, învățând de mic ce înseamnă responsabilitatea.

Primul său loc de muncă a fost la doar 16 ani, un moment care i-a marcat începutul carierei.

El a recunoscut că, în acele vremuri, viața era dificilă, iar oportunitățile erau limitate. Având trei frați, Bontea a crescut într-un mediu modest, lipsit de lux, dar plin de muncă asiduă.

Deși provocările nu au lipsit, perseverența și efortul constant l-au ajutat să își construiască un drum în viață și să devină bucătarul de succes de astăzi.

„N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați. Nu am crescut pe genul, bă, le-am avut pe toate. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată. Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu. Era obositor că nu duceam. Mie îmi place să mă bucur de lucruri. Adică, în orice mai găsesc ceva să râd. De-asta încerc să găsesc lucrurile bune cam prin orice”, a declarat Sorin Bontea.

Deși nu a avut parte de toate avantajele în copilărie, Chef Sorin Bontea a păstrat mereu o atitudine optimistă și nu i-a invidiat pe cei care au avut mai mult noroc. În loc să se concentreze pe ceea ce îi lipsea, el a ales să valorifice fiecare oportunitate pe care viața i-a oferit-o. Cu perseverență și determinare, și-a propus să își depășească limitele și să ajungă acolo unde și-a dorit, construindu-și cu răbdare și muncă drumul către succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

pixel