Spune ce culoare îți place și-ți vom spune cine ești. Culoarea ta preferată dezvăluie adevărata ta personalitate

Data publicării:
Fotografie de la Ksenia Chernaya/ Pexels
Fotografie de la Ksenia Chernaya/ Pexels

Fiecare dintre noi are o culoare preferată de purtat, perfectă pentru decorarea casei tale sau pentru haine. Pentru unii acea culoare este capabilă să calmeze, pentru alții este o formă de exprimare, pentru alții este fundamentală în alegerea oricărui obiect.



În realitate, există o legătură foarte puternică între alegerea culorii noastre preferate și personalitatea noastră: nu întâmplător, pe măsură ce oamenii se maturizează, își schimbă felul de a face și de a fi și, în consecință, alegerea lor cade și pe alte culori.

Nu ai o culoare preferată?

Dacă te numeri printre acele persoane care nu au o culoare preferată sau nu știu sa aleagă între două sau mai multe culori, te invit să faci acest test simplu: ia-ți data nașterii, de exemplu 06/09/1986 și adunați fiecare cifră.

9+6+1+9+8+6=39

3+9=12

1+2=3

Numărul potrivit este 3, acum să asociem o culoare cu el.

1 = roșu

2 = portocaliu

3 = galben

4 = verde

5 = albastru

6 = violet

7 = roz

8 = maro

9 = alb

Fiecare culoare are propria ei personalitate

Ei bine, acum că fiecare are culoarea lui preferată, să vedem cu ce corespunde din punct de vedere al personalității:

Roșu

Puncte forte: ești o persoană activă, carismatică, energică, extrovertită și senzuală. Reușești mereu să fii remarcată de prieteni și străini datorită sincerității tale. Excelent muncitor, plin de idei, ai spirit de lider si forta motrice si nu te temi de instincte si esti direct si sincer.

Defecte: ești predispus la insomnie, nu te oprești să reflectezi, prea multe idei rămân pe jumătate terminate.

Portocaliu

Puncte forte: ești o persoană concretă căreia îi place să-ți ducă la bun sfârșit proiectele, fără să-ți fie frică să-ți modifice ideile pentru a le concretiza. Ai grijă de tine, dar ești și foarte curios și pasionat, fără a fi invaziv și sclipitor.

Defecte: narcisismul tău te poate determina să neglijezi oamenii apropiați.

Galben

Puncte forte: ești o persoană foarte dinamică, veselă și strălucitoare în relațiile sociale. Ești foarte hotărât în ​​alegeri, ești un narcisist incurabil care preferă mereu optimismul. Foarte creativ.

Defecte: narcisismul tău te face să fii prea încrezător în tine și în abilitățile tale. Dinamismul și dorința de schimbare te însoțesc și în viața ta de cuplu, subminând o parte din miile tale de proiecte.

Verde

Avantaje: stabilitatea, soliditatea si echilibrul sunt principalele tale caracteristici. Ai valori foarte puternice și ți-ai putea menține convingerile chiar dacă ai fi singurul care a crezut așa. Pentru tine, tentațiile nu există, ființa ta interioară este echilibrată. Foarte bun la lucruri practice.

Defecte: lipsa de imaginație, a fi puțin pedant în unele situații sunt caracteristici intrinseci ale ființei tale.

Albastru

Puncte forte: Ești foarte atent la tine și la ceilalți, calm și meditativ. Ești o persoană foarte sensibilă, cu o anumită timiditate care se gândește mult înainte de a acționa, ceea ce te face de încredere. A fi foarte atent la nevoile tale și la alții te face mereu plin de prieteni.

Defecte: Natura ta introvertită, pasivă și fatalistă poate duce la tristețe și melancolie. Uneori, spiritualitatea ta te duce prea departe de lumea reală.

Viola

Avantaje: culoarea creativității, seducție și erotism. Ai o predispoziție deosebită pentru ceea ce este frumos și fascinant, motiv pentru care ești potrivit pentru activități legate de modă, artă, web design. Știi să trăiești vise fără a pierde din vedere realitatea. Dorințele tale nu sunt multe și toate realizabile.

Defecte: Dacă te lași, ai tendința să devii melancolic și marginalizat. Știrile existențiale, fie că sunt bune sau rele, nu sunt pentru tine, te fac neliniștit.

Roz

Puncte forte: ești o persoană dulce și foarte ospitalieră, care conține în tine diferite moduri de a fi (răceală și pasiune, dulceață și agresivitate, lene și activism...) care de multe ori se armonizează între ele și te fac foarte optimist.

Defecte: diferitele moduri de a fi uneori intră în conflict.

Maro

Puncte forte: ai dorința de a avea contact cu natura, de a-ți găsi rădăcinile atât la nivel familial, cât și social. Ești o persoană deschisă și disponibilă, exprimi mereu emoție și senzualitate părând echilibrată și sănătoasă în același timp. Ești un bun muncitor și ai ambiții moderate, care se desfășoară în pași mici.

Defecte: Poți fi nemulțumit, având dificultăți în a-ți găsi spațiul și a-ți direcționa energiile către oamenii potriviți.

Alb/ Negru

Ești o persoană cu o mare amploare, capabilă să seducă și să te arăți mereu cât mai bine alături de ceilalți. În general, încerci să mulțumești pe toată lumea, fără să iei decizii incomode. Indiferent dacă ești împotriva sau pentru toată lumea, încerci întotdeauna să eviți conflictul. Ai mari calități intelectuale și morale.

Defecte: ești o persoana indecisă, cine alege alb sau negru nu a ales o culoare adevărata (negrul este absenta culorii, albul le conține pe toate). Ești o persoană indecisă care nu și-a găsit încă adevăratul sine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Comportamente si Emotii





pixel