„Sunt tatăl nepotului meu și unchiul fiului meu”: Cum a fost posibil?

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la Helena Lopez/ Pexels
Fotografie de la Helena Lopez/ Pexels

Dragostea frățească, uneori, poate depăși orice imaginație.



Este cazul lui Adam, în vârstă de 25 de ani, care și-a donat materialul seminal surorii sale pentru a o ajuta să aibe un copil. Și odată ce sarcina s-a încheiat, Adam a putut să-și îmbrățișeze și nepotul, care este și fiul său biologic. „Un nou-născut care m-a apropiat și mai mult de sora mea și de soțul ei”, explică Adam într-un interviu pentru revista New York Post.

Sora lui Adam, Jade, și partenerul ei, Eefje, încercaseră, fără succes, să aibă un copil, dar nu s-au gândit niciodată să ceară ajutorul unei rude. Căutarea unui donator s-a dovedit a fi mai dificilă decât se așteptau. Problema, în special, a fost că majoritatea donatorilor au insistat pe o concepție naturală a copilului. O condiție inacceptabilă pentru cuplu.

Din acest motiv, Adam a ales să facă un pas înainte și să-și ofere contribuția. „A fost lucrul corect de făcut – a spus Adam. Este o situație care te face deschis, vulnerabil. Pentru mine a fost simplu. Și eu sunt ciudat și nu cred că voi avea copii ai mei. Acum sunt unchi și tată, iar copilul el îmi spune „bibi””.

„Sunt tatăl nepotului meu și unchiul fiului meu. Așa că i-am oferit surorii mele șansa de a avea familia la care a visat atât de mult”, a concluzionat Adam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel