Topul liceelor din București, după media la bac

Data publicării:
Topul liceelor din București, după media la bac / FOTO: freepik.com@julia-buz
Topul liceelor din București, după media la bac / FOTO: freepik.com@julia-buz

Colegiul Național de Informatică “Tudor Vianu” din București se află pe primul loc în clasamentul mediilor de la Bac 2024, potrivit platformei BacPlus.



Luni, 8 iulie, Ministerul Educației a publicat rezultatele inițiale, înainte de contestații. Colegiul Național “Tudor Vianu” se afla pe locul 3 anul trecut, în acest clasament.

Practic, Colegiul a făcut schimb de locuri cu Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” care este pe locul 3, după media de la BAC.

Colegiul Național “Sf. Sava” a rămas constant pe locul 2. De remarcat, mediile de absolvire anul acesta sunt mai mari decât cele din 2023, iar diferența de medii între primele trei licee din București este de 0,01%, potrivit Edupedu.ro.

Vezi și „Iulia Alexandra Vanzariuc, eleva cu 10 pe linie la Bacalaureat. „Am muncit foarte mult”

Primele trei Colegii Naționale din București, în funcție de media obținută de liceu la Bac 2024 sunt:

Colegiul Național de Informatică “Tudor Vianu” – 9,40

Colegiul Național “Sf. Sava” – 9,39

Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” – 9,38

Colegiul Național de Informatică “Tudor Vianu” a obținut cea mai mare medie la BAC 2024 în București: 9,40.

Media de pe primul loc este mai mare decât cea de anul trecut, 9,29, când Colegiul Național Gheorghe Lazăr se afla pe primul loc.

În clasamentul celor 20 de licee din București după media de la Bac 2024 apar și 4 licee private, unele cu mai puțini candidați.Astfel, locul 4 a fost luat de Complexul Educațional Laude – Reut cu media 9.24 față de media de anul trecut, 9,07.

Citește și „Industria meditațiilor a bubuit și în acest an! Elev: „Credeți că se poate lua BAC-ul cu ce s-a făcut la școală?" Părinții au scos din buzunar 600 lei/săptămână ca să-i pregătească pe copii”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Educatie




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel