Un tată și-a uitat bebelușul în mașină, în soare, și vrea ca fata de 13 ani, care i-a salvat viața, să plătească pentru daunele produse mașinii

Data publicării:
Un tată și-a uitat bebelușul în mașină, în soare, și vrea ca fata de 13 ani, care i-a salvat viața, să plătească pentru daunele produse mașinii / FOTO: freepik.com@EyeEm
Un tată și-a uitat bebelușul în mașină, în soare, și vrea ca fata de 13 ani, care i-a salvat viața, să plătească pentru daunele produse mașinii / FOTO: freepik.com@EyeEm

Există povești care sunt greu de înțeles. Aceasta este una dintre ele. Este vorba despre tatăl unui bebeluș de 10 luni careba fost uitat în mașină, afară fiind un soare puternic.



Un lucru care este mai comun decât credem și care i se poate întâmpla oricui la un moment dat, de aceea este important să ne luăm toate măsurile de precauție necesare: sisteme de alarmă, avertismente etc.

Din fericire, o fată de 13 ani, vecina bărbatului și eroina acestei povești, a reușit să salveze copilul la timp. Dar tatăl, cu o dragoste incomensurabilă pentru mașina sa, în loc să îi mulțumească vecinului său pentru că i-a salvat viața fiicei sale, se revanșează cerând părinților fetei daunele provocate de scoaterea ei din mașină. Acesta lucru nu mai este la fel de comun.

Mama bebelușului povestește într-o scrisoare adresată rubricii "Dragă Prudence", în care cere sfaturi pentru că este foarte îngrijorată că prioritățile soțului ei sunt puțin încurcate, neînțelegând cum poate avea o atitudine atât de dezgustătoare.

Nu lăsați niciodată un copil încuiat în mașină


Dincolo de această poveste singulară, care din fericire s-a terminat cu bine, este important să știm cum reacționează oamenii la o situație extremă și sentimentele pe care aceasta le generează în cuplu.

Cel mai important lucru este să nu lăsați niciodată în mod conștient un copil în mașină, chiar dacă nu este cald, nici măcar pentru cinci minute. În 30 de minute, temperatura din interiorul mașinii se dublează, expunând copilul la un risc ridicat de insolație și, în cel mai rău caz, de deces.

Dacă credeți că vi s-ar putea întâmpla acest lucru, este responsabilitatea părinților să instaleze sisteme de avertizare și aplicații care să avertizeze asupra unei posibile neglijențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel