Viral: O mamă a interzis copiilor săi să facă aceste 5 lucruri, după ce a lucrat o unitate de terapie intensivă pediatrică

Data publicării:
Foto: Wild Llittle/ Pexels
Foto: Wild Llittle/ Pexels

O mamă a patru copii și-a împărtășit lista celor cinci lucruri intezise copiilor săi, după ce a petrecut timp lucrând într-o unitate de terapie intensivă pediatrică.



Victoria Kahl, prin prisma meseriei sale a asistat la toate nenorocirile suferite de diverși copii din cauza accidentelor casnice.

O mamă ocupată cu patru copii, care acum lucrează cu jumătate de normă ca terapeut respirator, ea a lucrat anterior într-o UTI pediatrică.

„Lucrul în terapia intensivă pediatrică a fost foarte satisfăcător, dar și foarte provocator”, a spus Kahl pentru Newsweek. „Au fost multe ture din care am plecat plângând și am plâns tot drumul spre casă”.

Prin mâinile lui Kahl a trecut o mare varietate de mici pacienți cu diferite grade de durere și stres.

„Ar putea fi o victimă înecată, un pacient cu cancer, un copil bolnav cronic, un caz de abuz, un accident de mașină și o familie care tocmai a primit un diagnostic devastator, toate în aceeași unitate”, a spus ea.

Deși nu mai lucrează acolo, aceasta i-a modelat abordarea față de părinți atât în ​​moduri pozitive, cât și negative.

„Deși s-a dovedit a fi foarte util ca părinte, mi-a lăsat și o oarecare anxietate”, a spus Kahl. „Viața este foarte fragilă și ar trebui să ne amintim cu toții să ne numărăm binecuvântările zilnic.”

Acesta este o parte din motivul pentru care Kahl a început să creeze videoclipuri pentru TikTok și, de asemenea, motivația din spatele unuia dintre cele mai recente clipuri ale sale, intitulat: „5 lucruri pe care nu le voi lăsa niciodată pe copiii mei să le facă după ce am lucrat într-o UTI pediatrică”.

Primul lucru: Se asigură întotdeauna că copiii ei sunt în „scaunul corect pentru mașină” și „niciodată pe scaunul din față” al oricărei mașini. "Nu au structura osoasă pentru asta", a spus ea, adăugând că, dacă alți părinți ar fi văzut ceea ce a văzut ea, inclusiv copii decapitați, "probabil ca nu ar face asta".

Al doilea lucru este fără baterii mici în jucăriile din casa ei. „Ar trebui să tratezi bateriile buton ca pe un pistol”, a spus ea. — Ar trebui să fie interzise.

Al treilea lucru pe care trebuie să-l evite este să le permită copiilor să „aleargă nesupravegheați la o petrecere la piscină”. „ Cele mai multe accidente prin înec se întâmplă când există un grup mare de oameni”, a spus Kahl. „Pentru că părinții presupun întotdeauna că altcineva îi va urmări pe copii”

Al patrulea lucru pe care trebuie să îl evite sunt petrecerile în pijama. "Nu le fac. Nu-mi pasă", a spus ea. „Am văzut lucruri oribile care te-ar ține treaz noaptea”.

Ultimul lucru de pe lista mamei Kahl este ceea ce ea consideră a fi cel mai controversat. „Copiii mei nu au intimitate”, a spus ea. "O să-ți  citesc telefonul. Vreau să știu totul despre prietenii tăi. O să știu ce se întâmplă în viața ta pentru că nu ești suficient de matur pentru a lua decizii corecte."

Videoclipul a stârnit multe dezbateri. Mulți părinți au fost de partea abordării foarte stricte a lui Kahl .

Videoclipul a stârnit numeroase dezbateri

Mulți părinți au fost de acord cu abordarea foarte strictă a lui Kahl. "Petrecerile în pijamale erau interzise în casa mea", a scris o altă mamă. "Fiica mea mă ura pentru asta, dar eu dormeam liniștită știind că era în siguranță".

O a doua a adăugat: "Teama mea de înec uscat va fi moartea mea. de fiecare dată când îmi duc copiii la piscină sau la plajă, sunt stresată toată ziua".

Totuși, alții nu au fost atât de convinși. Un critic a scris: "Fă ce vrei, dar ei o să fie 100% supărați pe tine. Cum vor învăța dacă nu trec prin aceste experiențe?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel