„Voi fi atât de fericită!” Fetiță de 5 ani, bilețel dureros pentru „tăticul meu” înainte de a-și pierde viața în vacanță la bunici

Data actualizării: | Data publicării:
„Voi fi atât de fericită!” Fetiță de 5 ani, bilețel dureros pentru „tăticul meu” înainte de a-și pierde viața în vacanță la bunici. FOTO: colaj poze Facebook @Scott Howell & gofundme.com
„Voi fi atât de fericită!” Fetiță de 5 ani, bilețel dureros pentru „tăticul meu” înainte de a-și pierde viața în vacanță la bunici. FOTO: colaj poze Facebook @Scott Howell & gofundme.com

O fetiță de 5 ani a scris un bilețel tatălui ei, în timp ce era în vacanță la bunici, cu doar câteva minute înainte de a-și pierde viața într-un accident tragic.



Cuvintele au fost scrise cu mâna ei micuță și adresate tatălui său, numit cu tandrețe „dade” (n.r. - tăticul meu). „Mi-e atât de dor de tine. Când te voi vedea, voi fi atât de fericită! Te iubesc! Cu dragoste, Birdie!!!”, se arată în bilețelul micuței care emană puritate și afecțiune. 

Bilețelul a fost postat de tată pe Facebook, subliniind adorabilul nume de „pui de pasăre” cu care îi alinta pe micuții lor.

Birdie, numele cu care micuța era alintată, își petrecea vacanța la bunicii săi în Ohio, departe de casa familiei din Portland, SUA. Cu toate că bucuria ar fi trebuit să domine aceste clipe, un eveniment tragic și neașteptat a întors lumea lor cu susul în jos. O mașină care circula cu viteză a lovit în plin vehiculul în care se aflau micuța Birdie și frățiorul ei, ale căror nume rămân în anonimat.

Planurile pentru petrecerea pentru ziua de naștere a lui Birdie, care trebuia să marcheze și debutul ei în clasa întâi, s-au transformat într-o durere de neimaginat. În loc să pregătească petreceri și cadouri, părinții sunt acum nevoiți să găsească puterea de a organiza înmormântarea micuței lor iubite.

Citește și „Parcă are 6 ani!” O tânără de 19 ani dintr-un centru de plasament, găsită subnutrită și cu răni. Îngrijitorii: „De la deratizare”

„Ea era cu adevărat specială!”

Familia a organizat o campanie pe GoFundMe pentru a face față cheltuielilor înmormântării. „Familia noastră a pierdut-o pe fetița noastră frumoasă într-un accident tragic. În timpul ultimei călătorii din vară, a fost lovită de o mașină și a murit pe drum spre spital. Așteapta cu nerăbdare tortul de ziua ei și să înceapă clasa întâi. Are doi frați mai mari cărora le va fi dor de ea pentru totdeauna și dintre care unul trebuie să trăiască cu trauma de a fi văzut cum s-a întâmplat”, au spus părinții lui Birdie.

„Pentru fiecare persoană care a avut onoarea să o cunoască, ea era cu adevărat specială. Îi plăcea să facă plimbări în natură, în rochițele ei colorate, și avea un șchiopăt caracteristic inconfundabil, care îi aducea un farmec aparte. Inima ei era plină de generozitate și bunătate”, au mai mărturisit părinții, cu amintirile proaspete și triste în gând.

Vezi și „Tati, mami nu se trezește!”. Descoperire tristă făcută de o fetiță de 4 ani după ce s-a cuibărit în pat lângă mama ei: „Cred că este foarte obosită”

Numărul accidentelor mortale a înregistrat o creștere

Potrivit datelor Departamentului de Transport din SUA, anul 2022 a înregistrat o cifră îngrijorătoare de 42.795 de persoane decedate în urma accidentelor rutiere. Într-o analiză realizată de experții de la Forbes, s-a concluzionat că „un accident mortal de mașină avea loc aproximativ la fiecare 15 minute în Statele Unite. Îngrijorător, numărul accidentelor mortale a înregistrat o creștere de 7% între anii 2019 și 2020”.

În plus, Forbes a adăugat că „accidentele de mașină sunt o realitate dureroasă în rândul șoferilor și pasagerilor cu vârsta sub 20 de ani. În 2020, 11% din totalul deceselor în accidente de mașină implicau minori din această categorie de vârstă, numărându-se 4.414 de persoane sub 20 de ani decedate în accidente. În același an, rănile suferite de tinerii șoferi au fost semnificative, numărul total de 437.677 de persoane sub 20 de ani fiind rănite în urma coliziunilor”. Aceste statistici întunecate aduc în prim-plan nevoia de a intensifica eforturile pentru siguranța rutieră, cu atenție sporită asupra tinerelor vieți vulnerabile.

Citește și „Sara, un suflet de copil excepțional”. Fetiță de 10 ani, găsită fără suflare în casă: Polițiștii iau în calcul cel mai rău scenariu posibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: accident fetita parinti sua tata





DC Media Group Audience
pixel